KERBELA ve Yezid Köpeği

KERBELA ve Yezid Köpeği
Yayınlama: 28.07.2023
244
A+
A-

Bugün Irak içinde Kerbela şehrinde meydana gelen Kerbela katliamını kin ve nefretle anıyoruz.

Hazreti Muhammed’in üzerine titrediği sevgili torunu Hazreti Hüseyin Efendimizi mahiyeti ile birlikte katleden; Hz. Hüseyin ile birlikte yolculuğa çıkan kızı Hazreti Zeynep’i esir edip tesettürünü açan İslam’dan zerre nasibini almamış, makam için her pisliği mubah görmüş katil yezid’i ve onun Hazreti Ali’nin makamını çalan düzenbaz sahtekar babası muaviye’yi ve dahi asırlar boyu ve günümüzde de onların yolundan giden idarecileri öfkeyle ve ibretle andığımız bugün, Müslümanları birliğe ve zalimlere karşı mücadeleye davet ediyoruz.

Zalim kimdir? Münafık kimdir? yezid kimdir?
YEZİD BEŞER ESED!
Günümüzden örnek verecek olursak Suriye’de dindar Müslüman halkını katleden, vatanlarını terk etmek zorunda bırakan Suriye devlet başkanı beşer esed’tir yezid!..
Adeta sünni Müslimanlara karşı Suriye’de mezhep savaşı yürüten İran’lı yöneticilerin kurdurduğu tecavüzcü terörist haşdi şabi örgütü ve liderleridir yezid!..

SÜNNİ ALİM MÜSVEDDELERİNİ KINIYORUZ

Diğer yandan, günümüzde hala, düzenbaz, sahtekar muaviye’ye ve onun eniği eli kanlı it yezid’e (hazreti) kelimesiyle hitap eden sünni ileri gelenleri de protesto ediyor ve kınıyoruz.
1.400 yılı aşkın İslam tarihinde hangi sünni aile çocuklarına (muaviye ve yezid) ismini koymuştur?
Bir tane bile sünni aile bu iki ismi evlatlarına vermeyerek muaviye ve yezid’i protesto etmiş, her sene Kerbela şehidlerimizi anarken, o iki hain mahluku öfkeyle anmıştır.

Hulasa, çocukluğunda Hazreti İmam Ali’yi idol (örnek) alarak yetişen ben ve benim gibi bir çok sünni ailenin sünni evladı İslam tarihine kap kara bir koca leke süren muaviye ve yezid’i sevmek bir yana onlara hep öfke duyduk. İmam Ali’nin kılıcı çift başlı Zülfikar’ı ülkücü sünni bir genç olarak şerefle boynuma astım.

Günümüzde İmam Ali’nin yolundan giden sünni Müslümanlar olarak, Müslümanlar arasında ayrımcılık yapılmasına, ümmet birliğimizi bozacak davranış ve söylemlerde bulunanlara karşı mücadelemizi sürdüreceğiz.

Başta amerika, ingiltere, fransa, israil olmak üzere İslam topraklarını işgal eden ve daha da bölüp parçalamaya çalışan hristiyan/siyonist işbirliğine ve onların içimizdeki uşaklarına karşı Sünni, Alevi, Şia ayrımı yapmadan tüm Müslümanları İslam çatısı altında toplanmaya, tevhide, birliğe davet ediyoruz.

İbrahim Tamer / 28.8.2023

Kaynak: çamlıca vadisi

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. Hakan kendirli dedi ki:

    Allah cc hepimizi PEYGAMBER EFENDİMİZİN YOLUNDAN Ve istikametimiz KIZIL ELMA DAN ayırmasın !

  2. hayati kasap dedi ki:

    Yazinizi çok beğendim.din ve mezhep kavgalarına son verilmeli