Rize'de kurban yerlerinde dezenfeksiyon

Bölgesel 21.06.2023 - 15:39, Güncelleme: 21.06.2023 - 15:39
 

Rize'de kurban yerlerinde dezenfeksiyon

Rize'de kurban bayramı öncesi yerel yönetim, kurban pazar yerinde özellikle dezenfeksiyon ve karasinek ile mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.RİZE (İGFA) - Rize'deki kurban pazaryerlerindeki çalışmalarda hayvan sağlığı denetimleri Rize İl Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü ile Rize Belediyesi ekiplerince sürdürülüyor. Vatandaşlarımızın kurban pazar yerindeki görevlilerin uyarılarını dikkate almaları önem arz ettiğine dikkati çekilirken, pazardaki ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarımız kurban bayramı sonrasında da düzenli olarak devam edeceği kaydedildi.

Rize'de kurban bayramı öncesi yerel yönetim, kurban pazar yerinde özellikle dezenfeksiyon ve karasinek ile mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.

RİZE (İGFA) - Rize'deki kurban pazaryerlerindeki çalışmalarda hayvan sağlığı denetimleri Rize İl Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü ile Rize Belediyesi ekiplerince sürdürülüyor.

Vatandaşlarımızın kurban pazar yerindeki görevlilerin uyarılarını dikkate almaları önem arz ettiğine dikkati çekilirken, pazardaki ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarımız kurban bayramı sonrasında da düzenli olarak devam edeceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.