Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın: Destansı bir başarıya imza attılar
Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın: Destansı bir başarıya imza attılar
Trabzon Haber Merkezi | İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, TBMM’de Trabzonspor U19 Futbol Takımı’nın tarihî başarısını tebrik etti.
Trabzon haberleri | İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Trabzonspor U19 Futbol Takımı’nın UEFA Gençlik Ligi’nde elde ettiği tarihî başarıyı kutladı. Milletvekili Aydın, genç futbolcuların sadece Trabzon’un değil, Türk futbolunun da gururu olduğunu vurguladı.
“Destansı bir başarıya imza attılar”
Gençlerin sahaya inanç ve alın teriyle çıktığını belirten Aydın “ Trabzonspor U19 Takımımız UEFA Gençlik Ligi'nde ortaya koyduğu destansı başarıyla Türkiye'ye büyük bir gurur yaşatmış, Türk sporu için umut olmuştur” dedi.
“Altyapıya verilen emeğin ürünü”
Aydın, konuşmasında elde edilen başarının yalnızca sportif bir zafer değil, aynı zamanda altyapıya verilen emeğin ve kararlılığın bir sonucu olduğunu vurgulayarak “Trabzonspor’un spora katkı sunan kimliği bir kez daha tescillenmiştir” ifadelerini kullandı.
“Yüz akımız oldular”
Gösterilen üstün performansla Türk futbolunun yüz akı olan genç sporcuları, teknik heyeti ve emeği geçen herkesi gönülden kutlayan Aydın “Gençliğimize olan inancımız tamdır. Şanlı Trabzonspor camiasını ve Kuzey’in Çocuklarını yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.