Trabzon'da Kayyum polemiğe sürüyor! Sezgin Mumcu:: İşinize BAKın Sayın BAK

Trabzon 04.12.2024 - 12:26, Güncelleme: 04.12.2024 - 12:47
 

Trabzon'da Kayyum polemiğe sürüyor! Sezgin Mumcu:: İşinize BAKın Sayın BAK

Trabzon haberleri | Trabzon’da AK Parti ve CHP arasında ‘kayyum’ tartışması devam ediyor. Geçtiğimiz gün açıklama yapan CHP İl Başkanı Mustafa Bak’a, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’dan flaş bir yanıt geldi.
Trabzon Haber Merkezi | AK Parti’nin Trabzon’da yaptığı yatırım ve çalışmaları defaatle itibarsızlaştırmaya çalışıldığını vurgulayan İl Başkanı Mumcu, “Görüyoruz ki; CHP’li başkan,  Sayın Ahmet Kaya‘nın Ortahisar Belediyesi’ne kayyum atanacağı ile ilgili paranoid düşünceleri CHP İl Başkanı Sayın Bak‘a da sirayet etmiş. Amacı gündemi değiştirmek, AK Parti İktidarları döneminde Trabzon’a kazandırdığımız yatırımları itibarsızlaştırmak olan bir demeç vermiş.” Dedi. “İSPAT EDEMİYORSANIZ YALANCISINIZ”   Başkan Mumcu, “Biz Ortahisar Belediye Başkanı’nın iddiasını ispata davet ettik, edemiyorsanız yalancısınız ve müfterisiniz dedik.   İddiaların yalan olduğu ortaya çıkınca ‘’Bozacının şahidi şıracıdır’’ misali Sayın Kaya devreye İl Başkanları Sayın Bak’ı soktu. Türkiyede 2 şey bitmez sayın Bak: 1- AK Partinin İcraatları 2- CHP’nin Yalanları Siz de bunu Trabzon’da ispat etmiş oldunuz.  Tekraren söylüyorum; Bizim İşimiz, zamanımızdan çok! Ülkemiz ve şehrimiz için var gücümüzle çalışıyor projeler üretiyoruz.  Eğer siz de ülkenizi ve şehrinizi seviyorsanız dedikodu, algı manipülasyonları ve fitne ile uğraşmak yerine iş üretin.  Yani İşinize BAKın Sayın BAK…” ifadelerini kullandı.
Trabzon haberleri | Trabzon’da AK Parti ve CHP arasında ‘kayyum’ tartışması devam ediyor. Geçtiğimiz gün açıklama yapan CHP İl Başkanı Mustafa Bak’a, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’dan flaş bir yanıt geldi.

Trabzon Haber Merkezi | AK Parti’nin Trabzon’da yaptığı yatırım ve çalışmaları defaatle itibarsızlaştırmaya çalışıldığını vurgulayan İl Başkanı Mumcu, “Görüyoruz ki; CHP’li başkan,  Sayın Ahmet Kaya‘nın Ortahisar Belediyesi’ne kayyum atanacağı ile ilgili paranoid düşünceleri CHP İl Başkanı Sayın Bak‘a da sirayet etmiş. Amacı gündemi değiştirmek, AK Parti İktidarları döneminde Trabzon’a kazandırdığımız yatırımları itibarsızlaştırmak olan bir demeç vermiş.” Dedi.

“İSPAT EDEMİYORSANIZ YALANCISINIZ”
 
Başkan Mumcu, “Biz Ortahisar Belediye Başkanı’nın iddiasını ispata davet ettik, edemiyorsanız yalancısınız ve müfterisiniz dedik.
 
İddiaların yalan olduğu ortaya çıkınca ‘’Bozacının şahidi şıracıdır’’ misali Sayın Kaya devreye İl Başkanları Sayın Bak’ı soktu.

Türkiyede 2 şey bitmez sayın Bak:

1- AK Partinin İcraatları
2- CHP’nin Yalanları

Siz de bunu Trabzon’da ispat etmiş oldunuz. 
Tekraren söylüyorum; Bizim İşimiz, zamanımızdan çok! Ülkemiz ve şehrimiz için var gücümüzle çalışıyor projeler üretiyoruz.  Eğer siz de ülkenizi ve şehrinizi seviyorsanız dedikodu, algı manipülasyonları ve fitne ile uğraşmak yerine iş üretin. 

Yani İşinize BAKın Sayın BAK…” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.