Turizmde hijyenin önemi nedir?

Yaşam 05.04.2022 - 09:08, Güncelleme: 05.04.2022 - 09:08
 

Turizmde hijyenin önemi nedir?

Turizm Sezonu başlarken; Marmaris Kat Hizmetleri Eğitim Derneği (MAHED) düzenlediği eğitim semineriyle; Turizmde Hijyenin Önemine dikkat çekti.Ajans CANKA- Marmaris, Antalya, İzmir,Fethiye ve Bodrum’dan yaklaşık 100 katılımcının yer aldığı seminerde söz alan konuşmacı Gıda Hijyeni Uzmanı Nergis Yar; yaşanan Covid - 19 Pandemisinin tüm olumsuzluklara rağmen doğru hijyeni bulma konusunda da yararı olduğuna dikkat çekerek; “Turizm ortamında sadece hijyenik ortamı sağlamak yetmez, bunun devamlılığını da sağlamak gerekir. Hijyen derken özellikle biz hanımlar temizlik ürünleri alırken önce kokusuna dikkat ederiz. Ama bu yeterli değildir firmalar maliyeti dengeleyebilmek için ürün içerisindeki kimyasallarla biraz oynayabiliyorlar. Buna da dikkat etmemiz gerekir. Kovid’le 3 Yılımıza girdik. Alınan tedbirler uygulanan kurallar ne kadar doğru uygulayabildik. Şuan belki Kovide veda eder gibiyiz ama bu uygulamaları bu kuralları biraz daha devam ettirmemiz gerekiyor.” dedi. Club Aida’da gerçekleşen seminer öncesinde; MAHED’e destek veren kurum ve kuruluşlara plaket sunulurken, Marmaris Kaymakamlığı adına plaketi Yazı İşleri Müdürü Esma Doğan Candan aldı. Seminer, katılımcılara verilen bir yemekle sona erdi.

Turizm Sezonu başlarken; Marmaris Kat Hizmetleri Eğitim Derneği (MAHED) düzenlediği eğitim semineriyle; Turizmde Hijyenin Önemine dikkat çekti.

Ajans CANKA- Marmaris, Antalya, İzmir,Fethiye ve Bodrum’dan yaklaşık 100 katılımcının yer aldığı seminerde söz alan konuşmacı Gıda Hijyeni Uzmanı Nergis Yar; yaşanan Covid - 19 Pandemisinin tüm olumsuzluklara rağmen doğru hijyeni bulma konusunda da yararı olduğuna dikkat çekerek; “Turizm ortamında sadece hijyenik ortamı sağlamak yetmez, bunun devamlılığını da sağlamak gerekir. Hijyen derken özellikle biz hanımlar temizlik ürünleri alırken önce kokusuna dikkat ederiz.

Ama bu yeterli değildir firmalar maliyeti dengeleyebilmek için ürün içerisindeki kimyasallarla biraz oynayabiliyorlar. Buna da dikkat etmemiz gerekir. Kovid’le 3 Yılımıza girdik. Alınan tedbirler uygulanan kurallar ne kadar doğru uygulayabildik. Şuan belki Kovide veda eder gibiyiz ama bu uygulamaları bu kuralları biraz daha devam ettirmemiz gerekiyor.” dedi. Club Aida’da gerçekleşen seminer öncesinde; MAHED’e destek veren kurum ve kuruluşlara plaket sunulurken, Marmaris Kaymakamlığı adına plaketi Yazı İşleri Müdürü Esma Doğan Candan aldı. Seminer, katılımcılara verilen bir yemekle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.