Ahmet Ağaoğlu: G Grubu'na düşmek isterdim

Trabzonspor 26.08.2022 - 21:21, Güncelleme: 26.08.2022 - 21:21
 

Ahmet Ağaoğlu: G Grubu'na düşmek isterdim

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, UEFA Avrupa Ligi kura çekimi sonrası açıklamalarda bulundu.
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda Kızılyıldız, Monaco ve Ferencvaros ile eşleşti. Kurayı değerlendiren bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, gönlündeki grubun 'G' olduğunu söyledi. Ağaoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: "G Grubu'nu tercih ederdim" "Çıkabileceğimiz bir grup. G Grubu'nu tercih ederdim ama iki Fransız takımı aynı grupta olamayacağı için Nantes ile yer değiştirdik. Yine de çok dengeli bir gruba düştük." "Erittiğimiz ülke puanı için önemli maçlar oynayacağız" "Ülke futbolu olarak bugün geldiğimiz noktayı iyi analiz etmemiz lazım. Bunda hepimizin çok büyük sorumluluğu var. Algılar üstünden kendi takımlarımızın başarısı için koşarken ne kadar yanlış varsa hepsini yaptık ve şu anda bulunduğumuz durum bu. Burada hem Fenerbahçe hem Trabzonspor hem Başakşehir hem Sivasspor'a çok büyük sorumluluk düşüyor. Erittiğimiz ülke puanı için önemli maçlar oynayacağız. Fenerbahçe'nin de mücadele edebileceği bir gruba düştüğünü düşünüyorum."
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, UEFA Avrupa Ligi kura çekimi sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda Kızılyıldız, Monaco ve Ferencvaros ile eşleşti.

Kurayı değerlendiren bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, gönlündeki grubun 'G' olduğunu söyledi.

Ağaoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"G Grubu'nu tercih ederdim"

"Çıkabileceğimiz bir grup. G Grubu'nu tercih ederdim ama iki Fransız takımı aynı grupta olamayacağı için Nantes ile yer değiştirdik. Yine de çok dengeli bir gruba düştük."

"Erittiğimiz ülke puanı için önemli maçlar oynayacağız"

"Ülke futbolu olarak bugün geldiğimiz noktayı iyi analiz etmemiz lazım. Bunda hepimizin çok büyük sorumluluğu var. Algılar üstünden kendi takımlarımızın başarısı için koşarken ne kadar yanlış varsa hepsini yaptık ve şu anda bulunduğumuz durum bu. Burada hem Fenerbahçe hem Trabzonspor hem Başakşehir hem Sivasspor'a çok büyük sorumluluk düşüyor. Erittiğimiz ülke puanı için önemli maçlar oynayacağız. Fenerbahçe'nin de mücadele edebileceği bir gruba düştüğünü düşünüyorum."

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Makale
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.