Başkan Zorluoğlu Şehit Aileleriyle Bir Araya Geldi

Trabzon 26.08.2022 - 20:45, Güncelleme: 26.08.2022 - 20:45
 

Başkan Zorluoğlu Şehit Aileleriyle Bir Araya Geldi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Şehit Aileleri Kucaklaşıyor” projesi kapsamında Van’dan gelen şehit aileleriyle buluştu. Şehit ailelerini misafir etmekten mutluluk duyduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “Her zaman başımızın üzerinde yeriniz var” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu’nun bugün çok özel misafirleri vardı. Başkan Zorluoğlu, “Şehit Aileleri Kucaklaşıyor” projesi kapsamında Trabzon’u ziyaret eden Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Baki ve şehit ailelerini ağırladı. Trabzon Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şeref İşler’in de misafirleri yalnız bırakmadığı programda, Başkan Zorluoğlu ve eşi, şehit aileleriyle yakından ilgilendi.  BAŞIMIZIN ÜZERİNDE YERİNİZ VAR Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği’ni Trabzon’da misafir etmekten memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Zorluoğlu, “Van Valiliği görevimi yürütürken 2 yıl boyunca sizlerle çok gez bir araya geldik. Bugün de sizleri Trabzon’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Tüm şehit ailelerimiz bizler için çok kıymetli. Sizler en yakınlarınızı bu vatan uğruna şehit verirken, ‘Vatan sağ olsun’ diyerek acınızı kalbinize gömdünüz. Her zaman başımızın üzerinde yeriniz var. Her zaman söylediğim gibi vatan uğruna canlarını seve seve veren tüm şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı. BAKİ: TRABZON HALKI ÇOK ŞANSLI  Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Baki ise kendilerine gösterilen yakın ilgi ve misafirperverlik için Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu’na teşekkürlerini iletti. Van Valiliği görevini yürütürken de Başkan Zorluoğlu’ndan her zaman destek gördüklerini dile getiren Baki, “Tüm taleplerimiz ve şikâyetlerimizle ilgili Sayın Valimize hemen ulaşabiliyorduk. Sorunlarımızla yakından ilgileniyordu. Bugün Başkanımızla ve değerli eşleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Trabzon’un çeşitli yerlerini gezdik çok beğendik. Trabzon halkı, Murat Zorluoğlu gibi bir Büyükşehir Belediye Başkanına sahip oldukları için çok şanslılar” dedi.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Şehit Aileleri Kucaklaşıyor” projesi kapsamında Van’dan gelen şehit aileleriyle buluştu. Şehit ailelerini misafir etmekten mutluluk duyduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “Her zaman başımızın üzerinde yeriniz var” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu’nun bugün çok özel misafirleri vardı. Başkan Zorluoğlu, “Şehit Aileleri Kucaklaşıyor” projesi kapsamında Trabzon’u ziyaret eden Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Baki ve şehit ailelerini ağırladı. Trabzon Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şeref İşler’in de misafirleri yalnız bırakmadığı programda, Başkan Zorluoğlu ve eşi, şehit aileleriyle yakından ilgilendi. 

BAŞIMIZIN ÜZERİNDE YERİNİZ VAR

Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği’ni Trabzon’da misafir etmekten memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Zorluoğlu, “Van Valiliği görevimi yürütürken 2 yıl boyunca sizlerle çok gez bir araya geldik. Bugün de sizleri Trabzon’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Tüm şehit ailelerimiz bizler için çok kıymetli. Sizler en yakınlarınızı bu vatan uğruna şehit verirken, ‘Vatan sağ olsun’ diyerek acınızı kalbinize gömdünüz. Her zaman başımızın üzerinde yeriniz var. Her zaman söylediğim gibi vatan uğruna canlarını seve seve veren tüm şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

BAKİ: TRABZON HALKI ÇOK ŞANSLI 

Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Baki ise kendilerine gösterilen yakın ilgi ve misafirperverlik için Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu’na teşekkürlerini iletti. Van Valiliği görevini yürütürken de Başkan Zorluoğlu’ndan her zaman destek gördüklerini dile getiren Baki, “Tüm taleplerimiz ve şikâyetlerimizle ilgili Sayın Valimize hemen ulaşabiliyorduk. Sorunlarımızla yakından ilgileniyordu. Bugün Başkanımızla ve değerli eşleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Trabzon’un çeşitli yerlerini gezdik çok beğendik. Trabzon halkı, Murat Zorluoğlu gibi bir Büyükşehir Belediye Başkanına sahip oldukları için çok şanslılar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.