1A Sınıfı Öğrencileri Karne Heyecanı Yaşadı
1A Sınıfı Öğrencileri Karne Heyecanı Yaşadı
Trabzon Haber Merkezi - Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında kademeli olarak uygulamaya konulan yeni müfredatın ilk yılı sona erdi. Bedri Rahmi Eyüboğlu İlkokulu 1A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Zübeyde Çolak Ölmez rehberliğinde eğitim yılını başarıyla tamamladı ve karnelerini alarak yaz tatiline çıktı.
Trabzon haberleri | 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin uygulandığı ilk kademedeki öğrenciler eğitim hayatlarının önemli bir dönemini geride bıraktı. Bu kapsamda yeni müfredatla tanışan Bedri Rahmi Eyüboğlu İlkokulu 1A sınıfı öğrencileri de başarıyla tamamladıkları bir yılın ardından karne heyecanı yaşadı.
Sınıf öğretmeni Zübeyde Çolak Ölmez’in rehberliğinde akademik ve sosyal yönden gelişim gösteren minikler, yıl boyunca gösterdikleri çabanın karşılığını alarak yaz tatiline mutlu ve gururlu bir şekilde girdi. Velilerin de katılımıyla duygusal anların yaşandığı karne töreninde öğrenciler, ilk karne sevincini arkadaşları ve öğretmenleriyle paylaştı.
Sınıf öğretmeni Zübeyde Çolak Ölmez, “Öğrencilerimle gurur duyuyorum. Onlar bu yıl sadece okuma yazma öğrenmedi; birlikte paylaşmayı, yardımlaşmayı, sorumluluk almayı da öğrendiler. Hepsine mutlu ve verimli bir tatil diliyorum” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.