AK Parti Trabzon’da “Gönül Haneleri” ile Sahada

Trabzon 02.06.2025 - 14:30, Güncelleme: 02.06.2025 - 14:30
 

AK Parti Trabzon’da “Gönül Haneleri” ile Sahada

Trabzon Haber Merkezi | AK Parti Trabzon İl Başkanlığı, vatandaşlarla birebir temas kurduğu saha çalışmalarını sürdürüyor. İl teşkilatının öncülüğünde gerçekleştirilen “Gönül Haneleri” programı kapsamında, partililer özellikle dezavantajlı gruplarla bir araya geliyor.
Trabzon haberleri | Çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, yaşlılar, hastalar, gazi ve şehit yakınları, depremzeler, dul ve dezavantajlı bireylerin evlerinde ziyaret edildiğini belirtti. Bu ziyaretlerle vatandaşların yalnız olmadığını hissettirdiklerini ifade eden Mumcu, “AK Parti olarak tüm teşkilatımızla sahadayız. Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinleme ve çözüm üretme imkânı buluyoruz. Bu temaslar, hemşehrilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanıyor” dedi. Partinin tüm kademelerinin sürece aktif şekilde katıldığını vurgulayan Mumcu, ana kademe, kadın ve gençlik kollarının da sahada olduğunu söyledi. AK Parti’nin vatandaşla her zaman gönül bağı olduğunu dile getiren Mumcu, “Partimizin ruhunda halka inmek, sorunları yerinde görmek ve vatandaşın gönlünü kazanmak vardır” ifadelerini kullandı.
Trabzon Haber Merkezi | AK Parti Trabzon İl Başkanlığı, vatandaşlarla birebir temas kurduğu saha çalışmalarını sürdürüyor. İl teşkilatının öncülüğünde gerçekleştirilen “Gönül Haneleri” programı kapsamında, partililer özellikle dezavantajlı gruplarla bir araya geliyor.

Trabzon haberleri | Çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, yaşlılar, hastalar, gazi ve şehit yakınları, depremzeler, dul ve dezavantajlı bireylerin evlerinde ziyaret edildiğini belirtti. Bu ziyaretlerle vatandaşların yalnız olmadığını hissettirdiklerini ifade eden Mumcu, “ AK Parti olarak tüm teşkilatımızla sahadayız. Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinleme ve çözüm üretme imkânı buluyoruz. Bu temaslar, hemşehrilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanıyor” dedi.

Partinin tüm kademelerinin sürece aktif şekilde katıldığını vurgulayan Mumcu, ana kademe, kadın ve gençlik kollarının da sahada olduğunu söyledi.
AK Parti’nin vatandaşla her zaman gönül bağı olduğunu dile getiren Mumcu, “Partimizin ruhunda halka inmek, sorunları yerinde görmek ve vatandaşın gönlünü kazanmak vardır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.