Başkan Genç, Çakıroğlu Yaylası’na Beton Yol Müjdesi Verdi

Trabzon 01.09.2025 - 15:42, Güncelleme: 01.09.2025 - 15:42 5799+ kez okundu.
 

Başkan Genç, Çakıroğlu Yaylası’na Beton Yol Müjdesi Verdi

Trabzon Haber Merkezi | Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Hayrat’taki Çakıroğlu Yaylası’na bu yıl 5 kilometrelik beton yol yapılacağını, önümüzdeki yıl ise toplam 10 kilometrelik yolun tamamlanacağını açıkladı.
Trabzonspor haberleri | Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çakıroğlu Eğitim ve Kültür Vakfı ile Derneği’nin düzenlediği 3. Çakıroğlu Yayla Şenliği’ne katıldı. Şenlikte TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu ve çok sayıda vatandaş yer aldı. Davul, zurna ve kemençe eşliğinde halk oyunları oynanırken konserler de gerçekleştirildi. Başkan Genç, konuşmasında ecdada olan vefayı ve hizmet odaklı çalışmaları vurguladı: “Atalarımız bizlere bağımsız bir vatan bıraktı. Bizim görevimiz, bu mirası korumak ve birliğimizi pekiştirmek” dedi. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Türkiye’nin bağımsızlık yolunda ilerlediğini ifade etti. Yaylaya ulaşımın kolaylaşması için yol çalışmaları hakkında da bilgi veren Genç, “Geçen yıl 500 metre olarak başlattığımız beton yol çalışmasını bu yıl 5 kilometreye çıkarıyoruz. Allah nasip ederse 25 Eylül’de başlayacağız ve önümüzdeki yıl toplamda 10 kilometrelik yol tamamlanmış olacak. Böylece şenliğe toz ve çamur içinde değil, konforlu yoldan ulaşabileceğiz” dedi. Başkan Genç, çalışmalar sırasında karşılaşılabilecek sorunlara rağmen çözüm üreteceklerini belirterek destek veren bakan ve milletvekillerine teşekkür etti.
Trabzon Haber Merkezi | Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Hayrat’taki Çakıroğlu Yaylası’na bu yıl 5 kilometrelik beton yol yapılacağını, önümüzdeki yıl ise toplam 10 kilometrelik yolun tamamlanacağını açıkladı.

Trabzonspor haberleri | Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çakıroğlu Eğitim ve Kültür Vakfı ile Derneği’nin düzenlediği 3. Çakıroğlu Yayla Şenliği’ne katıldı. Şenlikte TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu ve çok sayıda vatandaş yer aldı. Davul, zurna ve kemençe eşliğinde halk oyunları oynanırken konserler de gerçekleştirildi.

Başkan Genç, konuşmasında ecdada olan vefayı ve hizmet odaklı çalışmaları vurguladı: “Atalarımız bizlere bağımsız bir vatan bıraktı. Bizim görevimiz, bu mirası korumak ve birliğimizi pekiştirmek” dedi. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Türkiye’nin bağımsızlık yolunda ilerlediğini ifade etti.

Yaylaya ulaşımın kolaylaşması için yol çalışmaları hakkında da bilgi veren Genç, “Geçen yıl 500 metre olarak başlattığımız beton yol çalışmasını bu yıl 5 kilometreye çıkarıyoruz. Allah nasip ederse 25 Eylül’de başlayacağız ve önümüzdeki yıl toplamda 10 kilometrelik yol tamamlanmış olacak. Böylece şenliğe toz ve çamur içinde değil, konforlu yoldan ulaşabileceğiz” dedi. Başkan Genç, çalışmalar sırasında karşılaşılabilecek sorunlara rağmen çözüm üreteceklerini belirterek destek veren bakan ve milletvekillerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.