Başkan Kaya, örnek davranış sergileyen Şadıman teyzeye teşekkür etti

Trabzon 22.06.2026 - 15:47, Güncelleme: 22.06.2026 - 15:47 232 kez okundu.
 

Başkan Kaya, örnek davranış sergileyen Şadıman teyzeye teşekkür etti

Trabzon Haber Merkezi | Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, mahalle durağını kendi imkânlarıyla temizleyerek takdir toplayan Şadıman Çağlar'ı ziyaret ederek duyarlılığı dolayısıyla teşekkür etti.
Trabzon haberleri | Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Çağlayan Mahallesi'nde bulunan otobüs durağını gönüllü olarak temizleyen Şadıman Çağlar'ı evinde ziyaret etti. Sosyal medyada büyük ilgi gören görüntüler sonrası gerçekleşen ziyarette Başkan Kaya, örnek davranışından dolayı Şadıman Çağlar'a çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti. "Bu duyarlılık herkese örnek olmalı" Ziyarette konuşan Başkan Kaya, çevre temizliğinin sadece belediyelerin değil, toplumun ortak sorumluluğu olduğuna dikkat çekti. Şadıman Çağlar'ın hiçbir beklenti içerisinde olmadan sergilediği davranışın umut verici olduğunu belirten Kaya, şehirde yaşayan herkesin aynı hassasiyeti göstermesi halinde Trabzon'un çok daha temiz ve yaşanabilir bir kent olacağını ifade etti. Başkan Kaya ayrıca yere sigara izmariti, ambalaj ve benzeri atıkların atılmaması gerektiğini vurgulayarak, temiz çevrenin hem vatandaşların yaşam kalitesini yükselteceğini hem de kente gelen ziyaretçiler üzerinde olumlu bir izlenim bırakacağını söyledi. Şadıman Çağlar: "Pisliği görünce bekleyemem" Mahalledeki otobüs durağında biriken sigara izmaritlerinden rahatsız olduğunu anlatan Şadıman Çağlar ise, kimsenin yönlendirmesi olmadan çalı süpürgesi hazırlayarak durağı temizlediğini söyledi. Temizlik yaptığı anların yoldan geçen kişiler tarafından görüntülenip sosyal medyada paylaşıldığını sonradan öğrendiğini belirten Çağlar, köy yaşamında büyüyen insanların çevre temizliğine büyük önem verdiğini ifade etti. Çevrede çöp gördüğünde kayıtsız kalamadığını dile getiren Çağlar, Başkan Kaya'nın kendisini ziyaret etmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti. Çevre duyarlılığına dikkat çekti Gerçekleşen ziyaret, bireysel çevre bilincinin toplum üzerindeki olumlu etkisini bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Kaya, Şadıman Çağlar'ın sergilediği örnek davranışın daha temiz bir Trabzon için herkese ilham vermesini temenni etti.
Trabzon Haber Merkezi | Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, mahalle durağını kendi imkânlarıyla temizleyerek takdir toplayan Şadıman Çağlar'ı ziyaret ederek duyarlılığı dolayısıyla teşekkür etti.

Trabzon haberleri " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Trabzon haberleri | Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Çağlayan Mahallesi'nde bulunan otobüs durağını gönüllü olarak temizleyen Şadıman Çağlar'ı evinde ziyaret etti. Sosyal medyada büyük ilgi gören görüntüler sonrası gerçekleşen ziyarette Başkan Kaya, örnek davranışından dolayı Şadıman Çağlar'a çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti.

"Bu duyarlılık herkese örnek olmalı"

Ziyarette konuşan Başkan Kaya, çevre temizliğinin sadece belediyelerin değil, toplumun ortak sorumluluğu olduğuna dikkat çekti. Şadıman Çağlar'ın hiçbir beklenti içerisinde olmadan sergilediği davranışın umut verici olduğunu belirten Kaya, şehirde yaşayan herkesin aynı hassasiyeti göstermesi halinde Trabzon'un çok daha temiz ve yaşanabilir bir kent olacağını ifade etti.

Başkan Kaya ayrıca yere sigara izmariti, ambalaj ve benzeri atıkların atılmaması gerektiğini vurgulayarak, temiz çevrenin hem vatandaşların yaşam kalitesini yükselteceğini hem de kente gelen ziyaretçiler üzerinde olumlu bir izlenim bırakacağını söyledi.

Şadıman Çağlar: "Pisliği görünce bekleyemem"

Mahalledeki otobüs durağında biriken sigara izmaritlerinden rahatsız olduğunu anlatan Şadıman Çağlar ise, kimsenin yönlendirmesi olmadan çalı süpürgesi hazırlayarak durağı temizlediğini söyledi.

Temizlik yaptığı anların yoldan geçen kişiler tarafından görüntülenip sosyal medyada paylaşıldığını sonradan öğrendiğini belirten Çağlar, köy yaşamında büyüyen insanların çevre temizliğine büyük önem verdiğini ifade etti. Çevrede çöp gördüğünde kayıtsız kalamadığını dile getiren Çağlar, Başkan Kaya'nın kendisini ziyaret etmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti.

Çevre duyarlılığına dikkat çekti

Gerçekleşen ziyaret, bireysel çevre bilincinin toplum üzerindeki olumlu etkisini bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Kaya, Şadıman Çağlar'ın sergilediği örnek davranışın daha temiz bir Trabzon için herkese ilham vermesini temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.