Büyükşehir locasını depremzede çocuklara tahsis etti

Trabzon 17.02.2023 - 20:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 20:11
 

Büyükşehir locasını depremzede çocuklara tahsis etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, dün akşam oynanan Trabzonspor-Basel maçında Büyükşehir’in locasını depremden etkilenen şehirlerden Trabzon’a gelen çocuklara tahsis etti. Trabzonspor maçını izleyen çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun Trabzonspor-Basel maçı öncesi kulüp başkanlarını ve taraftarını Trabzon’a davet etmesiyle, Türk futbolu depremzedeler için kenetlendi. Basel maçını izlemek için kente akın eden Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaraylı taraftarlar Trabzon sokaklarında renkli görüntüler oluşturdu. Trabzon’da buluşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve kulüp başkanları da bu görüntülerin devam etmesi temennisinde bulundu. GÜLÜMSEMELERİ HER ŞEYE DEĞER Tüm Türkiye’nin tek yürek olduğu maçta, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Büyükşehir Belediyesinin locasını depremzede çocuklara tahsis etti. Başkan Vekili Ataman, geçtiğimiz günlerde Panagia Premier Otel’de konaklayan depremzedeleri ziyareti sırasında Basel maçına davet ettiği Hataylı Çağdaş Ceylan ve 15 depremzede çocukla Akyazı Stadyumu’nda bir araya geldi. Çocuklara atkı, bere ve eldiven hediye eden Başkan Vekili Ataman, “Bu zor günlerde çocukların yüzündeki gülümsemeyi görmek her şeye değer” ifadelerini kullandı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, dün akşam oynanan Trabzonspor-Basel maçında Büyükşehir’in locasını depremden etkilenen şehirlerden Trabzon’a gelen çocuklara tahsis etti. Trabzonspor maçını izleyen çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun Trabzonspor- Basel maçı öncesi kulüp başkanlarını ve taraftarını Trabzon’a davet etmesiyle, Türk futbolu depremzedeler için kenetlendi. Basel maçını izlemek için kente akın eden Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaraylı taraftarlar Trabzon sokaklarında renkli görüntüler oluşturdu. Trabzon’da buluşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve kulüp başkanları da bu görüntülerin devam etmesi temennisinde bulundu.

Büyükşehir locasını depremzede çocuklara tahsis etti

GÜLÜMSEMELERİ HER ŞEYE DEĞER

Tüm Türkiye’nin tek yürek olduğu maçta, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Büyükşehir Belediyesinin locasını depremzede çocuklara tahsis etti. Başkan Vekili Ataman, geçtiğimiz günlerde Panagia Premier Otel’de konaklayan depremzedeleri ziyareti sırasında Basel maçına davet ettiği Hataylı Çağdaş Ceylan ve 15 depremzede çocukla Akyazı Stadyumu’nda bir araya geldi. Çocuklara atkı, bere ve eldiven hediye eden Başkan Vekili Ataman, “Bu zor günlerde çocukların yüzündeki gülümsemeyi görmek her şeye değer” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir locasını depremzede çocuklara tahsis etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.