En Mutlu Köy, turuncuya boyandı

Trabzon 07.11.2024 - 21:51, Güncelleme: 07.11.2024 - 21:51 7390+ kez okundu.
 

En Mutlu Köy, turuncuya boyandı

Trabzon haberleri | Ortahisar Belediyesi En Mutlu Köy yerleşkesinde 2-8 Kasım Lösemini Çocuklar Haftası kapsamında farkındalık etkinliği düzenlendi.
Trabzon Haber Merkezi | Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) tarafından, 7 Kasım ‘turuncu gün’ ilan edilirken, Ortahisar Belediyesi’nin En Mutlu Köy yerleşkesinde farkındalık yaratmak amacıyla, Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın da katılımıyla turuncu güne özel bir etkinlik düzenledi. En Mutlu Köyde çalışan özel gereksinimli gençlerle birlikte gerçekleştirilen etkinliklere, LÖSEV Sosyal Hizmetler sorumluları Yaren Koçyiğit, Berfin Yazıcı, Trabzon’da yaşayan ve lösemi tedavisi gören 5 yaşındaki Kumsal Turhal ve Annesi İffet Turhal katıldı. BAŞKAN KAYA, TURUNCU ÇİTraÇEKLERLE TAÇ YAPTI En Mutlu Köy yerleşkesinin özel bireyleri ve tüm katılımcılar turuncu kıyafet giyerken, turuncu iplerle el emeğiyle çeşitli ürünler üretildi. Başkan Kaya, turuncu çiçeklerle yaptığı tacı, lösemi tedavisi gören minik Kumsal’a hediye etti. En Mutlu Köy’deki gençler ise Başkan Kaya’ya el emekleri ile yaptıkları tepsiyi hediye etti.  BAŞKAN KAYA: “HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ” Lösemili çocukların verdikleri zorlu mücadelede her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Kaya, “7 Kasım turuncu gün olarak ilan edildi. Farkındalık günü. Lösemili çocuklarımızın günlük hayatlarında yaşadıkları fiziki ve sosyal sorunlara ilişkin bir farkındalık oluşturmak amacıyla güzel bir etkinlik düzenlemek istedik. En Mutlu Köyümüz turuncuya büründü. ‘Biz kazanacağız’ sloganı bize vereceğimiz mücadelenin önemini çok iyi anlatıyor. Farkındalığı dalga dalga yayıp, toplumun daha da bilinçlenmesi adına Ortahisar Belediyesi olarak her türlü katkı ile çocuklarımızın yanlarında olacağız” dedi.
Trabzon haberleri | Ortahisar Belediyesi En Mutlu Köy yerleşkesinde 2-8 Kasım Lösemini Çocuklar Haftası kapsamında farkındalık etkinliği düzenlendi.

Trabzon Haber Merkezi | Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) tarafından, 7 Kasım ‘turuncu gün’ ilan edilirken, Ortahisar Belediyesi’nin En Mutlu Köy yerleşkesinde farkındalık yaratmak amacıyla, Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın da katılımıyla turuncu güne özel bir etkinlik düzenledi.
En Mutlu Köyde çalışan özel gereksinimli gençlerle birlikte gerçekleştirilen etkinliklere, LÖSEV Sosyal Hizmetler sorumluları Yaren Koçyiğit, Berfin Yazıcı, Trabzon’da yaşayan ve lösemi tedavisi gören 5 yaşındaki Kumsal Turhal ve Annesi İffet Turhal katıldı.

BAŞKAN KAYA, TURUNCU ÇİTraÇEKLERLE TAÇ YAPTI

En Mutlu Köy yerleşkesinin özel bireyleri ve tüm katılımcılar turuncu kıyafet giyerken, turuncu iplerle el emeğiyle çeşitli ürünler üretildi. Başkan Kaya, turuncu çiçeklerle yaptığı tacı, lösemi tedavisi gören minik Kumsal’a hediye etti. En Mutlu Köy’deki gençler ise Başkan Kaya’ya el emekleri ile yaptıkları tepsiyi hediye etti. 

BAŞKAN KAYA: “HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ”

Lösemili çocukların verdikleri zorlu mücadelede her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Kaya, “7 Kasım turuncu gün olarak ilan edildi. Farkındalık günü. Lösemili çocuklarımızın günlük hayatlarında yaşadıkları fiziki ve sosyal sorunlara ilişkin bir farkındalık oluşturmak amacıyla güzel bir etkinlik düzenlemek istedik. En Mutlu Köyümüz turuncuya büründü. ‘Biz kazanacağız’ sloganı bize vereceğimiz mücadelenin önemini çok iyi anlatıyor. Farkındalığı dalga dalga yayıp, toplumun daha da bilinçlenmesi adına Ortahisar Belediyesi olarak her türlü katkı ile çocuklarımızın yanlarında olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.