Fatih Tekke ile Stefan Savic’ten kritik final açıklaması

Trabzonspor 21.05.2026 - 22:34, Güncelleme: 21.05.2026 - 22:34 342 kez okundu.
 

Fatih Tekke ile Stefan Savic’ten kritik final açıklaması

Trabzon Haber Merkezi | Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi yaptığı açıklamada takımın kupayı kazanmak için sahaya en güçlü haliyle çıkacağını söyledi.
Trabzonspor haberleri | Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, yarın Antalya’da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda gerçekleştirilen toplantıya takım kaptanı Stefan Savic de katıldı. Tekke, bordo-mavili camianın kupayı çok istediğini belirterek, final karşılaşmasına yüksek motivasyonla hazırlandıklarını ifade etti. Deneyimli teknik adam, takımın sahaya mücadeleci bir kimlikle çıkacağını söyledi. “En istekli halimizle sahada olacağız” Fatih Tekke, final karşılaşmasının Trabzonspor camiası için büyük önem taşıdığını vurgulayarak şu değerlendirmeyi yaptı: “Oyuncularım, teknik ekibim ve tüm camia bu kupayı çok istiyor. Sahada en güçlü, en coşkulu ve en istekli halimizle olacağız. Futbolun konuşulduğu, hakem tartışmalarının yaşanmadığı güzel bir final olmasını diliyorum.” Tekke ayrıca finalin Antalya’da oynanmasının kendileri açısından önemli olmadığını belirterek, “Trabzonspor için önemli olan final oynamaktır. Şehrin neresi olduğu ikinci planda” ifadelerini kullandı. “Kupayı alamazsak başarılı sayılmayız” Göreve geldiklerinde takımın zorlu bir süreçten geçtiğini ifade eden Tekke, Trabzonspor’un hedefinin her zaman kupa ve zirve olduğunu söyledi. Başarının ölçüsünün kupa olduğunu dile getiren genç teknik adam, “Ortada bir kupa var ve bizim bunu kazanmamız gerekiyor. Kupayı alırsak başardık diyebiliriz. Alamazsak rakibimizi tebrik ederiz” dedi. Takımına güvendiğini söyleyen Tekke, oyuncularının sezon boyunca büyük özveri gösterdiğini de sözlerine ekledi. Savic: “Tek hedefimiz kupayı kazanmak” Trabzonspor kaptanı Stefan Savic ise final maçı öncesinde oldukça motive olduklarını belirtti. Tecrübeli savunmacı, kupayı taraftarlara armağan etmek istediklerini söyledi. Savic açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bu tarz büyük maçları oynamak beni mutlu ediyor. Trabzonspor’a gelirken böyle finaller yaşayacağımı biliyordum. Tek hedefimiz kupayı kazanmak ve bu kupayı müzemize götürmek.” Konyaspor’un sezonun ikinci yarısında önemli bir performans ortaya koyduğunu da ifade eden Savic, futbolseverlerin keyif alacağı bir final temennisinde bulundu. Final Antalya’da oynanacak Tümosan Konyaspor ile Trabzonspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası Finali yarın Antalya’da oynanacak. Bordo-mavililer, sezonu kupayla tamamlayarak taraftarına moral vermeyi hedefliyor.
Trabzon Haber Merkezi | Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi yaptığı açıklamada takımın kupayı kazanmak için sahaya en güçlü haliyle çıkacağını söyledi.

Trabzonspor haberleri | Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, yarın Antalya’da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda gerçekleştirilen toplantıya takım kaptanı Stefan Savic de katıldı.

Tekke, bordo-mavili camianın kupayı çok istediğini belirterek, final karşılaşmasına yüksek motivasyonla hazırlandıklarını ifade etti. Deneyimli teknik adam, takımın sahaya mücadeleci bir kimlikle çıkacağını söyledi.

“En istekli halimizle sahada olacağız”

Fatih Tekke, final karşılaşmasının Trabzonspor camiası için büyük önem taşıdığını vurgulayarak şu değerlendirmeyi yaptı:

“Oyuncularım, teknik ekibim ve tüm camia bu kupayı çok istiyor. Sahada en güçlü, en coşkulu ve en istekli halimizle olacağız. Futbolun konuşulduğu, hakem tartışmalarının yaşanmadığı güzel bir final olmasını diliyorum.”

Tekke ayrıca finalin Antalya’da oynanmasının kendileri açısından önemli olmadığını belirterek, “ Trabzonspor için önemli olan final oynamaktır. Şehrin neresi olduğu ikinci planda” ifadelerini kullandı.

“Kupayı alamazsak başarılı sayılmayız”

Göreve geldiklerinde takımın zorlu bir süreçten geçtiğini ifade eden Tekke, Trabzonspor’un hedefinin her zaman kupa ve zirve olduğunu söyledi.

Başarının ölçüsünün kupa olduğunu dile getiren genç teknik adam, “Ortada bir kupa var ve bizim bunu kazanmamız gerekiyor. Kupayı alırsak başardık diyebiliriz. Alamazsak rakibimizi tebrik ederiz” dedi.

Takımına güvendiğini söyleyen Tekke, oyuncularının sezon boyunca büyük özveri gösterdiğini de sözlerine ekledi.

Savic: “Tek hedefimiz kupayı kazanmak”

Trabzonspor kaptanı Stefan Savic ise final maçı öncesinde oldukça motive olduklarını belirtti. Tecrübeli savunmacı, kupayı taraftarlara armağan etmek istediklerini söyledi.

Savic açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bu tarz büyük maçları oynamak beni mutlu ediyor. Trabzonspor’a gelirken böyle finaller yaşayacağımı biliyordum. Tek hedefimiz kupayı kazanmak ve bu kupayı müzemize götürmek.”

Konyaspor’un sezonun ikinci yarısında önemli bir performans ortaya koyduğunu da ifade eden Savic, futbolseverlerin keyif alacağı bir final temennisinde bulundu.

Final Antalya’da oynanacak

Tümosan Konyaspor ile Trabzonspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası Finali yarın Antalya’da oynanacak. Bordo-mavililer, sezonu kupayla tamamlayarak taraftarına moral vermeyi hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.