Genç Tiyatrocular Trabzon Sahnesinde Parladı!
Genç Tiyatrocular Trabzon Sahnesinde Parladı!
Trabzon Haber Merkezi | Trabzon Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun çocuk ve genç oyuncu seçmelerini kazanan öğrenciler, aylar süren eğitim ve provaların ardından iki oyunla seyirci karşısına çıktı. “Eldiven’in Peşinde” ve “Şaka” adlı oyunlar izleyicilerden büyük alkış aldı.
Trabzon haberleri | Trabzon Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun düzenlediği çocuk ve genç tiyatrosu oyuncu seçmeleri sonucunda, yetenekli gençler aylar süren eğitim sürecinin ardından sahneyle buluştu. Seçmelerde başarılı olan 120 öğrenci asil, 40 öğrenci ise yedek listeye alınarak kapsamlı bir eğitim programına dahil edildi.

Üç ay boyunca tiyatro ve drama eğitimlerine katılan öğrenciler, sahne duruşundan doğaçlamaya, rol yapmadan diksiyona kadar birçok alanda hem teorik hem de uygulamalı dersler aldı. Bu eğitim sürecini başarıyla tamamlayan genç oyuncular, bir aylık yoğun prova döneminin ardından hazırladıkları iki oyunla tiyatroseverlerin karşısına çıktı.
“Eldiven’in Peşinde” ve “Şaka” Ayakta Alkışlandı
Genç tiyatrocuların sahnelediği “Eldiven’in Peşinde” ve “Şaka” adlı oyunlar izleyicilerden büyük beğeni topladı. Salonu dolduran izleyiciler, genç yeteneklerin performansını uzun süre alkışladı.

“Sanatla Yetişen Bir Nesil İçin Çalışıyoruz”
Etkinlik sonrası açıklama yapan Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kültür ve sanat faaliyetlerine olan desteklerini sürdüreceklerini vurguladı: “Genç oyuncularımızın kısa sürede gösterdiği gelişim ve seyirciden aldıkları olumlu tepkiler bizi son derece memnun etti. Sanatla yetişen bir nesil için çalışmaya devam edeceğiz.”
Etkinliğin sonunda sahneye çıkan öğrencilere katılım ve başarı sertifikaları takdim edildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.