Gönül seferberliği ile 610 bin haneye ulaşıldı

19.03.2026 - 14:26, Güncelleme: 19.03.2026 - 14:26 26 kez okundu.
 

Gönül seferberliği ile 610 bin haneye ulaşıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ramazan ayında yürütülen “Gönül Seferberliği” kapsamında 81 ilde 610 bin haneyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.ANKARA (İGFA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ramazan ayı boyunca yürüttüğü “Gönül Seferberliği” çalışmalarıyla Türkiye genelinde geniş kapsamlı ziyaretler gerçekleştirdi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, 81 ilde toplam 610 bin haneye ulaşıldığı bildirildi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde, yaşlı vatandaşlarla bir araya gelinerek onların elleri öpüldü, çocuklarla yakından ilgilenildi. Program kapsamında ayrıca şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları ziyaret edilerek destek ve dayanışma mesajları verildi. https://twitter.com/tcailesosyal/status/2034557257015287899 Koruyucu aileler ve çocuklarla da buluşularak bayram sevinci paylaşılırken, sosyal hizmet kuruluşlarından yararlanan ve sosyal yardım programlarına dahil olan vatandaşlarla da birebir temas kuruldu. Bakanlık, yapılan çalışmalarla toplumsal birlik ve beraberliğin güçlendirildiğini vurgulayarak, “Bayram, büyük Türkiye ailemizle birlikte güzel” mesajını paylaştı. Açıklamada tüm vatandaşların bayramının huzur, sağlık ve mutluluk içinde geçmesi temennisinde bulunuldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ramazan ayında yürütülen “Gönül Seferberliği” kapsamında 81 ilde 610 bin haneyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

ANKARA (İGFA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ramazan ayı boyunca yürüttüğü “Gönül Seferberliği” çalışmalarıyla Türkiye genelinde geniş kapsamlı ziyaretler gerçekleştirdi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, 81 ilde toplam 610 bin haneye ulaşıldığı bildirildi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, yaşlı vatandaşlarla bir araya gelinerek onların elleri öpüldü, çocuklarla yakından ilgilenildi. Program kapsamında ayrıca şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları ziyaret edilerek destek ve dayanışma mesajları verildi.

https://twitter.com/tcailesosyal/status/2034557257015287899

Koruyucu aileler ve çocuklarla da buluşularak bayram sevinci paylaşılırken, sosyal hizmet kuruluşlarından yararlanan ve sosyal yardım programlarına dahil olan vatandaşlarla da birebir temas kuruldu.

Bakanlık, yapılan çalışmalarla toplumsal birlik ve beraberliğin güçlendirildiğini vurgulayarak, “Bayram, büyük Türkiye ailemizle birlikte güzel” mesajını paylaştı. Açıklamada tüm vatandaşların bayramının huzur, sağlık ve mutluluk içinde geçmesi temennisinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.