Hasan Tahsin Kırali İlkokulu'nda karne heyecanına Trabzon Valisi Tahir Şahin de ortak oldu

Trabzon 26.06.2026 - 13:51, Güncelleme: 26.06.2026 - 13:51 458 kez okundu.
 

Hasan Tahsin Kırali İlkokulu'nda karne heyecanına Trabzon Valisi Tahir Şahin de ortak oldu

Trabzon Haber Merkezi | Trabzon Valisi Tahir Şahin, Hasan Tahsin Kırali İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilerin yıl sonu sevincine ortak oldu ve yaz tatili mesajı verdi.
Trabzon haberleri | 2025–2026 Eğitim-Öğretim Yılı'nın tamamlanmasının ardından Trabzon'da karne heyecanı yaşandı. Trabzon Valisi Tahir Şahin, Hasan Tahsin Kırali İlkokulu'nda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin mutluluğunu paylaştı. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler bir aradaydı Karne töreninde öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Şahin, sınıfları ziyaret ederek çocuklarla sohbet etti ve eğitim hayatlarında gösterdikleri gayret nedeniyle tüm öğrencileri tebrik etti. Törende öğretmenler ve velilerle de bir araya gelen Şahin, eğitim sürecine katkı sunan tüm paydaşlara teşekkür etti. Yaz tatili için iyi dileklerde bulundu Vali Tahir Şahin, bir eğitim yılını başarıyla tamamlayan öğrencilerin yaz tatilini en verimli şekilde değerlendirmelerini temenni etti. Tüm öğrencilere sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir tatil dileyen Şahin, yeni eğitim-öğretim döneminde yeniden aynı heyecanla buluşmayı arzu ettiklerini ifade etti.
Trabzon Haber Merkezi | Trabzon Valisi Tahir Şahin, Hasan Tahsin Kırali İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilerin yıl sonu sevincine ortak oldu ve yaz tatili mesajı verdi.

Trabzon haberleri | 2025–2026 Eğitim-Öğretim Yılı'nın tamamlanmasının ardından Trabzon'da karne heyecanı yaşandı. Trabzon Valisi Tahir Şahin, Hasan Tahsin Kırali İlkokulu'nda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin mutluluğunu paylaştı.

Öğrenciler, öğretmenler ve veliler bir aradaydı

Karne töreninde öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Şahin, sınıfları ziyaret ederek çocuklarla sohbet etti ve eğitim hayatlarında gösterdikleri gayret nedeniyle tüm öğrencileri tebrik etti. Törende öğretmenler ve velilerle de bir araya gelen Şahin, eğitim sürecine katkı sunan tüm paydaşlara teşekkür etti.

Yaz tatili için iyi dileklerde bulundu

Vali Tahir Şahin, bir eğitim yılını başarıyla tamamlayan öğrencilerin yaz tatilini en verimli şekilde değerlendirmelerini temenni etti. Tüm öğrencilere sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir tatil dileyen Şahin, yeni eğitim-öğretim döneminde yeniden aynı heyecanla buluşmayı arzu ettiklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.