Minik öğrencilerden Başkan Ekim’e bayram ziyareti

Trabzon 22.05.2026 - 13:13, Güncelleme: 22.05.2026 - 13:13 1064 kez okundu.
 

Minik öğrencilerden Başkan Ekim’e bayram ziyareti

Trabzon Haber Merkezi | Akçaabat’ta anaokulu öğrencileri, Kurban Bayramı öncesinde Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i ziyaret ederek renkli ve sıcak anlar yaşadı.
Trabzon haberleri | Akçaabat’ta eğitim faaliyetlerini sürdüren Yıldızlı Tomurcuk Anaokulu Filozoflar Sınıfı öğrencileri, Kurban Bayramı öncesinde Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i makamında ziyaret etti. Öğretmenleri eşliğinde belediyeye gelen öğrenciler, samimi görüntülere sahne olan buluşmada keyifli anlar yaşadı. Belediye binasında gerçekleşen ziyarette çocuklar, Başkan Ekim ile sohbet ederek merak ettikleri konular hakkında konuştu. Renkli görüntülerin oluştuğu buluşmada öğrencilerin neşesi ve enerjisi dikkat çekti. Çocukların mutluluğu vurgulandı Minik öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Ekim, çocukların toplumun geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Çocukların mutlu, sağlıklı ve sosyal bireyler olarak yetişmesinin herkesin ortak sorumluluğu olduğunu ifade eden Ekim, belediye olarak çocuklara yönelik çalışmaların sürdüğünü söyledi. Başkan Ekim açıklamasında, çocukların samimiyetinin ve enerjisinin kendilerine umut verdiğini belirterek, şehirde çocukların daha mutlu büyüyebilmesi adına sosyal ve kültürel projelere önem verdiklerini dile getirdi. Hatıra fotoğrafları çekildi Ziyaret sırasında öğrenciler, Başkan Ekim ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Sıcak ve samimi atmosferde geçen programda çocuklar belediye binasında unutamayacakları bir gün yaşadı. Program sonunda Başkan Ekim, öğrenciler ve öğretmenlerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek tüm çocukların ve ailelerinin Kurban Bayramı’nı kutladı.
Trabzon Haber Merkezi | Akçaabat’ta anaokulu öğrencileri, Kurban Bayramı öncesinde Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i ziyaret ederek renkli ve sıcak anlar yaşadı.

Trabzon haberleri | Akçaabat’ta eğitim faaliyetlerini sürdüren Yıldızlı Tomurcuk Anaokulu Filozoflar Sınıfı öğrencileri, Kurban Bayramı öncesinde Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i makamında ziyaret etti. Öğretmenleri eşliğinde belediyeye gelen öğrenciler, samimi görüntülere sahne olan buluşmada keyifli anlar yaşadı.

Belediye binasında gerçekleşen ziyarette çocuklar, Başkan Ekim ile sohbet ederek merak ettikleri konular hakkında konuştu. Renkli görüntülerin oluştuğu buluşmada öğrencilerin neşesi ve enerjisi dikkat çekti.

Çocukların mutluluğu vurgulandı

Minik öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Ekim, çocukların toplumun geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Çocukların mutlu, sağlıklı ve sosyal bireyler olarak yetişmesinin herkesin ortak sorumluluğu olduğunu ifade eden Ekim, belediye olarak çocuklara yönelik çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Başkan Ekim açıklamasında, çocukların samimiyetinin ve enerjisinin kendilerine umut verdiğini belirterek, şehirde çocukların daha mutlu büyüyebilmesi adına sosyal ve kültürel projelere önem verdiklerini dile getirdi.

Hatıra fotoğrafları çekildi

Ziyaret sırasında öğrenciler, Başkan Ekim ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Sıcak ve samimi atmosferde geçen programda çocuklar belediye binasında unutamayacakları bir gün yaşadı.

Program sonunda Başkan Ekim, öğrenciler ve öğretmenlerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek tüm çocukların ve ailelerinin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.