Ortahisar Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi
Ortahisar Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi
Trabzon Haber Merkezi | Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 2 ekskavatör ve 1 kamyonu araç parkına kazandırarak hizmet kalitesini artıracaklarını söyledi. Kaya, “Eskimiş araçları yenileyerek Trabzon’umuza en iyi hizmeti sunacağız” dedi.
Trabzon haberleri | Ortahisar Belediyesi, daha hızlı ve etkin hizmet için araç parkını güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda satın alınan 2 adet 22 tonluk paletli ekskavatör ile 1 adet kamyon, Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın katılımıyla Akoluk Mahallesi’ndeki asfalt şantiyesinde düzenlenen törenle hizmete alındı.
Törene Belediye Başkan Yardımcıları Cüneyit Zorlu, Celal Akaç ve Ernul Arslan, Fen İşleri Müdürü Fatma Hamzaçebioğlu, birim müdürleri ve belediye personeli de katıldı.
“Eski Araçları Yenileyerek Hizmet Kalitesini Artırıyoruz”
Törende konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, belediyenin araç parkının uzun yıllardır yenilenmediğini belirterek şunları söyledi:
“Makine ve araç parkımız maalesef çok eskimişti. Sık sık arıza yapan, bakım maliyetleri yüksek iş makinelerini elden çıkarmak zorunda kaldık. Onların yerine 2 adet 22 tonluk iş makinesi ve 1 kamyonu araç parkımıza kattık. Böylece hem hizmet kapasitemizi artırdık hem de ekonomik olarak daha verimli bir adım atmış olduk. İmkân buldukça araç parkımızı yenileyip Trabzon’umuza en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.”
Başkan Kaya, konuşmasının ardından yeni araçların anahtarlarını operatörlere teslim etti. Araçlar, alkışlar eşliğinde resmen hizmete başladı.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.