Ortahisar Belediyesi huzurevi sakinlerine müzik dolu bir gün yaşattı

Trabzon 24.06.2026 - 17:21, Güncelleme: 24.06.2026 - 17:21 153 kez okundu.
 

Ortahisar Belediyesi huzurevi sakinlerine müzik dolu bir gün yaşattı

Trabzon Haber Merkezi | Ortahisar Belediyesi tarafından Trabzon Köşk Huzurevi’nde düzenlenen moral konserinde huzurevi sakinleri unutulmaz anlar yaşadı. Türk Sanat Müziği sanatçısı Salim Önder’in sahne aldığı etkinlik büyük beğeni topladı.
Trabzon haberleri | Ortahisar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda gerçekleştirdiği etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Trabzon Köşk Huzurevi’nde düzenlenen moral konseri, huzurevi sakinlerine keyifli ve duygusal anlar yaşattı. Programa Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Ernul Arslan, Köşk Huzurevi Müdürü İsmail Hakkı Aydın, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürü Sadettin Önsel, belediye personeli ile huzurevi sakinleri katıldı. Etkinlik boyunca müzik ve sohbet dolu anlar yaşanırken, katılımcılar unutulmaz bir gün geçirdi. Salim Önder’den unutulmaz performans Türk Sanat Müziği’nin sevilen isimlerinden Salim Önder, seslendirdiği eserlerle huzurevi sakinlerine adeta müzik şöleni sundu. Birbirinden özel şarkılara hep birlikte eşlik eden katılımcılar, nostalji ve mutluluğu bir arada yaşadı. Huzurevinde kalan sanatçı Salim Önder’in sahne performansı büyük ilgi görürken, etkinlik boyunca salonda sıcak ve samimi bir atmosfer hâkim oldu. Başkan Ahmet Kaya’dan anlamlı mesaj Konser programının ardından sanatçı Salim Önder için pasta kesildi. Etkinliğe görüntülü telefon bağlantısıyla katılan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, huzurevi sakinlerine ve sanatçıya sevgi ve selamlarını iletti. Büyüklerin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Başkan Kaya, huzurevi sakinlerinin ihtiyaç duydukları her konuda belediye olarak destek vermeyi sürdüreceklerini belirtti. Kaya, sağlıklı ve mutlu günler temennisinde bulunarak etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür etti. Ernul Arslan: “Müzik her yaşta insanın sığınağıdır” Etkinlikte konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ernul Arslan, müziğin insan hayatındaki önemine dikkat çekti. Salim Önder’in Trabzon’un yetiştirdiği önemli sanatçılar arasında yer aldığını ifade eden Arslan, sanatçının güçlü sesiyle yıllardır gönüllerde özel bir yer edindiğini söyledi. Köşk Huzurevi yönetimine de teşekkür eden Arslan, huzurevi sakinlerine sunulan sıcak ve samimi ortamın büyük değer taşıdığını dile getirdi. Huzurevi sakinlerinden teşekkür Etkinlik sonunda huzurevi sakinleri, sanatçı Salim Önder ve Huzurevi Müdürü İsmail Hakkı Aydın, düzenlenen moral konserinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Katılımcılar, kendilerini yalnız bırakmayan ve düzenli olarak sosyal etkinliklerle destekleyen Ortahisar Belediyesi’ne teşekkür ederek bu tür programların devam etmesini istediklerini ifade etti.
Trabzon Haber Merkezi | Ortahisar Belediyesi tarafından Trabzon Köşk Huzurevi’nde düzenlenen moral konserinde huzurevi sakinleri unutulmaz anlar yaşadı. Türk Sanat Müziği sanatçısı Salim Önder’in sahne aldığı etkinlik büyük beğeni topladı.

Trabzon haberleri | Ortahisar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda gerçekleştirdiği etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Trabzon Köşk Huzurevi’nde düzenlenen moral konseri, huzurevi sakinlerine keyifli ve duygusal anlar yaşattı.

Programa Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Ernul Arslan, Köşk Huzurevi Müdürü İsmail Hakkı Aydın, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürü Sadettin Önsel, belediye personeli ile huzurevi sakinleri katıldı. Etkinlik boyunca müzik ve sohbet dolu anlar yaşanırken, katılımcılar unutulmaz bir gün geçirdi.

Salim Önder’den unutulmaz performans

Türk Sanat Müziği’nin sevilen isimlerinden Salim Önder, seslendirdiği eserlerle huzurevi sakinlerine adeta müzik şöleni sundu. Birbirinden özel şarkılara hep birlikte eşlik eden katılımcılar, nostalji ve mutluluğu bir arada yaşadı.

Huzurevinde kalan sanatçı Salim Önder’in sahne performansı büyük ilgi görürken, etkinlik boyunca salonda sıcak ve samimi bir atmosfer hâkim oldu.

Başkan Ahmet Kaya’dan anlamlı mesaj

Konser programının ardından sanatçı Salim Önder için pasta kesildi. Etkinliğe görüntülü telefon bağlantısıyla katılan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, huzurevi sakinlerine ve sanatçıya sevgi ve selamlarını iletti.

Büyüklerin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Başkan Kaya, huzurevi sakinlerinin ihtiyaç duydukları her konuda belediye olarak destek vermeyi sürdüreceklerini belirtti. Kaya, sağlıklı ve mutlu günler temennisinde bulunarak etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür etti.

Ernul Arslan: “Müzik her yaşta insanın sığınağıdır”

Etkinlikte konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ernul Arslan, müziğin insan hayatındaki önemine dikkat çekti. Salim Önder’in Trabzon’un yetiştirdiği önemli sanatçılar arasında yer aldığını ifade eden Arslan, sanatçının güçlü sesiyle yıllardır gönüllerde özel bir yer edindiğini söyledi.

Köşk Huzurevi yönetimine de teşekkür eden Arslan, huzurevi sakinlerine sunulan sıcak ve samimi ortamın büyük değer taşıdığını dile getirdi.

Huzurevi sakinlerinden teşekkür

Etkinlik sonunda huzurevi sakinleri, sanatçı Salim Önder ve Huzurevi Müdürü İsmail Hakkı Aydın, düzenlenen moral konserinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Katılımcılar, kendilerini yalnız bırakmayan ve düzenli olarak sosyal etkinliklerle destekleyen Ortahisar Belediyesi’ne teşekkür ederek bu tür programların devam etmesini istediklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.