Ortahisar’ın sporcuları dünya kupasında zirveye çıktı

Trabzon 19.05.2026 - 16:05, Güncelleme: 19.05.2026 - 16:05 831 kez okundu.
 

Ortahisar’ın sporcuları dünya kupasında zirveye çıktı

Trabzon Haber Merkezi | Ortahisar Belediyespor’un başarılı sporcuları, Antalya’da düzenlenen Open WAKO Kick Boks Dünya Kupası’nda şampiyonluk ve dünya üçüncülüğü elde ederek Trabzon’a madalyalarla döndü.
Trabzon haberleri | Ortahisar Belediyesi’nin spora ve genç sporculara verdiği destek meyvelerini vermeye devam ediyor. Antalya’da gerçekleştirilen 11. Uluslararası Open WAKO Kick Boks Dünya Kupası’na katılan Ortahisar Belediyespor Kulübü sporcuları, uluslararası arenada önemli dereceler elde ederek Trabzon’un gururu oldu. 43 ülkeden 2 bin 985 sporcunun mücadele ettiği dev organizasyonda Ortahisar Belediyespor adına ringe çıkan sporcular, bir altın ve bir bronz madalya kazanarak turnuvaya damga vurdu. Kalbinur Çimşit bir kez daha şampiyon oldu Gençler 52 kilo Low Kick kategorisinde mücadele eden Kalbinur Çimşit, turnuva boyunca çıktığı karşılaşmalarda rakiplerini geride bırakarak finale yükseldi. Final müsabakasında da başarılı performansını sürdüren genç sporcu, altın madalyanın sahibi oldu. 17 yaşındaki sporcu, aynı organizasyonda üst üste ikinci kez dünya kupası şampiyonluğu yaşayarak dikkat çekici bir başarıya imza attı. Oğulhan Rasim Aslan dünya üçüncüsü oldu Büyükler 67 kilo K1 kategorisinde mücadele eden Oğulhan Rasim Aslan ise güçlü rakiplerle çıktığı maçlarda yarı finale kadar yükseldi. Başarılı sporcu organizasyonu dünya üçüncüsü olarak tamamlayıp bronz madalya kazandı. Ortahisar Belediyespor’un iki sporcusu da elde ettikleri derecelerle hem kulüplerine hem de Trabzon’a önemli bir gurur yaşattı. Sporcular havalimanında karşılandı Turnuvanın ardından Trabzon’a dönen sporcular için havalimanında karşılama programı düzenlendi. Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özçilingir, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Uzunoğlu, aileler ve belediye personeli sporcuları çiçeklerle karşıladı. Başkan Yardımcısı Murat Özçilingir, sporcuların elde ettiği başarının kendileri için büyük anlam taşıdığını belirterek, genç sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. “Trabzon adına gurur verici sonuçlar” Başkan Yardımcısı Özçilingir, sporcuların uluslararası organizasyonda önemli başarılar elde ettiğini ifade ederek, “Sporcularımız dünya kupasında çok önemli dereceler aldı. Hem Trabzon’umuzu hem de kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettiler. Kendilerini ve antrenör ekibini gönülden kutluyorum. Spora ve sporcularımıza destek vermeyi sürdüreceğiz” dedi. Hedef Avrupa ve dünya şampiyonaları Trabzon Kick Boks İl Temsilcisi ve antrenör Yahya Alemdağ da turnuvaya toplam 16 sporcuyla katıldıklarını belirtti. Organizasyonda Trabzon ekibi olarak 3 altın ve 5 bronz madalya kazandıklarını ifade eden Alemdağ, yeni hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonaları olduğunu söyledi. Alemdağ, yıl sonunda düzenlenecek dünya şampiyonası ile gençler Avrupa şampiyonasına sporcu göndermeyi amaçladıklarını belirterek çalışmalarını yoğun tempoda sürdürdüklerini kaydetti.
Trabzon Haber Merkezi | Ortahisar Belediyespor’un başarılı sporcuları, Antalya’da düzenlenen Open WAKO Kick Boks Dünya Kupası’nda şampiyonluk ve dünya üçüncülüğü elde ederek Trabzon’a madalyalarla döndü.

Trabzon haberleri | Ortahisar Belediyesi’nin spora ve genç sporculara verdiği destek meyvelerini vermeye devam ediyor. Antalya’da gerçekleştirilen 11. Uluslararası Open WAKO Kick Boks Dünya Kupası’na katılan Ortahisar Belediyespor Kulübü sporcuları, uluslararası arenada önemli dereceler elde ederek Trabzon’un gururu oldu.

43 ülkeden 2 bin 985 sporcunun mücadele ettiği dev organizasyonda Ortahisar Belediyespor adına ringe çıkan sporcular, bir altın ve bir bronz madalya kazanarak turnuvaya damga vurdu.

Kalbinur Çimşit bir kez daha şampiyon oldu

Gençler 52 kilo Low Kick kategorisinde mücadele eden Kalbinur Çimşit, turnuva boyunca çıktığı karşılaşmalarda rakiplerini geride bırakarak finale yükseldi. Final müsabakasında da başarılı performansını sürdüren genç sporcu, altın madalyanın sahibi oldu.

17 yaşındaki sporcu, aynı organizasyonda üst üste ikinci kez dünya kupası şampiyonluğu yaşayarak dikkat çekici bir başarıya imza attı.

Oğulhan Rasim Aslan dünya üçüncüsü oldu

Büyükler 67 kilo K1 kategorisinde mücadele eden Oğulhan Rasim Aslan ise güçlü rakiplerle çıktığı maçlarda yarı finale kadar yükseldi. Başarılı sporcu organizasyonu dünya üçüncüsü olarak tamamlayıp bronz madalya kazandı.

Ortahisar Belediyespor’un iki sporcusu da elde ettikleri derecelerle hem kulüplerine hem de Trabzon’a önemli bir gurur yaşattı.

Sporcular havalimanında karşılandı

Turnuvanın ardından Trabzon’a dönen sporcular için havalimanında karşılama programı düzenlendi. Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özçilingir, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Uzunoğlu, aileler ve belediye personeli sporcuları çiçeklerle karşıladı.

Başkan Yardımcısı Murat Özçilingir, sporcuların elde ettiği başarının kendileri için büyük anlam taşıdığını belirterek, genç sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti.

“Trabzon adına gurur verici sonuçlar”

Başkan Yardımcısı Özçilingir, sporcuların uluslararası organizasyonda önemli başarılar elde ettiğini ifade ederek, “Sporcularımız dünya kupasında çok önemli dereceler aldı. Hem Trabzon’umuzu hem de kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettiler. Kendilerini ve antrenör ekibini gönülden kutluyorum. Spora ve sporcularımıza destek vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

Hedef Avrupa ve dünya şampiyonaları

Trabzon Kick Boks İl Temsilcisi ve antrenör Yahya Alemdağ da turnuvaya toplam 16 sporcuyla katıldıklarını belirtti. Organizasyonda Trabzon ekibi olarak 3 altın ve 5 bronz madalya kazandıklarını ifade eden Alemdağ, yeni hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonaları olduğunu söyledi.

Alemdağ, yıl sonunda düzenlenecek dünya şampiyonası ile gençler Avrupa şampiyonasına sporcu göndermeyi amaçladıklarını belirterek çalışmalarını yoğun tempoda sürdürdüklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.