Süper Lig'e yükselen ilk takım belli oldu

Spor 07.04.2024 - 18:32, Güncelleme: 07.04.2024 - 18:32
 

Süper Lig'e yükselen ilk takım belli oldu

100 yılı aşkın tarihinde ilk kez en üst seviye ligde mücadele edecek.
1. Lig'de 29. hafta maçlarının heyecanı yaşanıyor. Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor ile Cüneyt Biçer'in çalıştırdığı Altay karşı karşıya geldi. Eyüp Stadyumu'nda oynanan müsabakada 5 gol çıkarken kazanan Eyüpspor oldu. İstanbul temsilcisi, rakibini 4-1'lik skorla mağlup ederek tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselme başarısı gösterdi. Eyüpspor, 4 golle güldü Eyüpspor, 8. dakikada Gianni Bruno ile öne geçti. Altay, 14'te Deniz Kadah ile skoru eşitledi. Eyüpspor, 23'te Recep Niyaz'ın attığı golle soyunma odasına 2-1 önde gitti. Arda Turan'ın ekibi Eyüpspor'da ilk golü atan Gianni Bruno, 55'te bir kez daha sahneye çıktı ve durumu 3-1 yaptı. İstanbul ekibinde 64'te kazanılan penaltıda topun başına Adrien Regattin geçti. Regattin, penaltıdan attığı golle maçın skorunu 4-1 olarak belirledi. Bitime 5 hafta kala Süper Lig'e çıktılar Bu sonucun ardından Eyüpspor, 29 hafta sonunda puanını 67'ye yükseltti. İstanbul temsilcisi, ligin bitimine 5 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi. Ligin bitimine 5 hafta kala 15 puanda kalan Altay ise, Adanaspor'un Gençlerbirliği deplasmanında puan almasıyla 1. Lig'e veda etti. 1. Lig'de daha önce Giresunspor'un küme düşmesi kesinleşmişti. Süper Lig'i garantileyen Eyüpspor, ligin bir sonraki haftasında Manisa FK deplasmanına gidecek. Altay, sahasında Çorum FK'yı ağırlayacak. Arda Turan, ilk başarısını yakaladı Kariyerinde ilk teknik direktörlük heyecanını Eyüpspor'da yaşayan Arda Turan, ilk takımında şampiyonluk sevinci yaşadı. Süper Lig'e yükselmeyi başardı.
100 yılı aşkın tarihinde ilk kez en üst seviye ligde mücadele edecek.

1. Lig'de 29. hafta maçlarının heyecanı yaşanıyor.

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor ile Cüneyt Biçer'in çalıştırdığı Altay karşı karşıya geldi.

Eyüp Stadyumu'nda oynanan müsabakada 5 gol çıkarken kazanan Eyüpspor oldu.

İstanbul temsilcisi, rakibini 4-1'lik skorla mağlup ederek tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselme başarısı gösterdi.

Eyüpspor, 4 golle güldü

Eyüpspor, 8. dakikada Gianni Bruno ile öne geçti. Altay, 14'te Deniz Kadah ile skoru eşitledi. Eyüpspor, 23'te Recep Niyaz'ın attığı golle soyunma odasına 2-1 önde gitti.

Arda Turan'ın ekibi Eyüpspor'da ilk golü atan Gianni Bruno, 55'te bir kez daha sahneye çıktı ve durumu 3-1 yaptı.

İstanbul ekibinde 64'te kazanılan penaltıda topun başına Adrien Regattin geçti. Regattin, penaltıdan attığı golle maçın skorunu 4-1 olarak belirledi.

Bitime 5 hafta kala Süper Lig'e çıktılar

Bu sonucun ardından Eyüpspor, 29 hafta sonunda puanını 67'ye yükseltti. İstanbul temsilcisi, ligin bitimine 5 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.

Ligin bitimine 5 hafta kala 15 puanda kalan Altay ise, Adanaspor'un Gençlerbirliği deplasmanında puan almasıyla 1. Lig'e veda etti. 1. Lig'de daha önce Giresunspor'un küme düşmesi kesinleşmişti.

Süper Lig'i garantileyen Eyüpspor, ligin bir sonraki haftasında Manisa FK deplasmanına gidecek. Altay, sahasında Çorum FK'yı ağırlayacak.

Arda Turan, ilk başarısını yakaladı

Kariyerinde ilk teknik direktörlük heyecanını Eyüpspor'da yaşayan Arda Turan, ilk takımında şampiyonluk sevinci yaşadı.

Süper Lig'e yükselmeyi başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.