Trabzon Akvaryum ile Belediye-İş Sendikası arasında üyeleri kapsayan indirim anlaşması yapıldı

Trabzon 03.12.2025 - 23:59, Güncelleme: 03.12.2025 - 23:59 1281 kez okundu.
 

Trabzon Akvaryum ile Belediye-İş Sendikası arasında üyeleri kapsayan indirim anlaşması yapıldı

Trabzon Haber Merkezi | Belediye-İş Sendikası Trabzon Şubesi ile Trabzon Tünel Akvaryum arasında imzalanan protokol, sendika üyeleri ve birinci derece yakınlarına girişlerde indirimli bilet imkânı sağlıyor.
Trabzon haberleri | Trabzon’da hem turistik hem de eğitim amaçlı en çok tercih edilen ziyaret noktalarından biri olan Trabzon Akvaryum, Belediye-İş Sendikası üyelerine yönelik özel bir indirim uygulaması başlatıyor. Ortahisar Belediyesinin iştiraklerinden Trabzon Tünel Akvaryum Ticaret A.Ş. ile Belediye-İş Sendikası Trabzon Şubesi arasında yapılan protokol, geniş kapsamıyla çalışanlara sosyal destek sunmayı amaçlıyor. Protokol törenine iki kurumun yöneticileri katıldı Trabzon Tünel Akvaryum Tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde, Belediye-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Numan Öztürk, Şube Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Parlar ve Trabzon Tünel Akvaryum Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdullah Tüfekçioğlu hazır bulundu. Her iki taraf da anlaşmanın hem çalışanların sosyal yaşama katılımını artıracağı hem de akvaryumun daha fazla ziyaretçiyle buluşmasına katkı vereceği görüşünde birleşti. Üyeler ve yakınları güncel tarifeler üzerinden indirimden yararlanacak Protokole göre sendika üyeleri ile anne, baba, eş ve çocukları, Trabzon Akvaryum girişlerinde indirimli bilet alma hakkına sahip olacak. İndirim uygulanabilmesi için üyelerin kurum kimlik kartlarını ibraz etmeleri yeterli olacak. Belirlenen fiyatların, akvaryumun güncel tarifesi üzerinden protokol süresince geçerliliğini koruyacağı ifade edildi. 31 Mayıs 2026’ya kadar geçerli olacak iş birliği Sosyal belediyecilik uygulamalarının ve kurumlar arası dayanışmanın önemli bir örneği olarak değerlendirilen anlaşmanın 31 Mayıs 2026 tarihine kadar geçerliliğini sürdüreceği açıklandı. Belediye-İş Sendikası, üyelerinin kültürel ve sosyal faaliyetlere daha kolay ulaşmasını sağlayan bu tür iş birliklerini artırmayı hedeflediklerini duyurdu.
Trabzon Haber Merkezi | Belediye-İş Sendikası Trabzon Şubesi ile Trabzon Tünel Akvaryum arasında imzalanan protokol, sendika üyeleri ve birinci derece yakınlarına girişlerde indirimli bilet imkânı sağlıyor.

Trabzon haberleri | Trabzon’da hem turistik hem de eğitim amaçlı en çok tercih edilen ziyaret noktalarından biri olan Trabzon Akvaryum, Belediye-İş Sendikası üyelerine yönelik özel bir indirim uygulaması başlatıyor. Ortahisar Belediyesinin iştiraklerinden Trabzon Tünel Akvaryum " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Trabzon Tünel Akvaryum Ticaret A.Ş. ile Belediye-İş Sendikası Trabzon Şubesi arasında yapılan protokol, geniş kapsamıyla çalışanlara sosyal destek sunmayı amaçlıyor.

Protokol törenine iki kurumun yöneticileri katıldı

Trabzon Tünel Akvaryum " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Trabzon Tünel Akvaryum Tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde, Belediye-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Numan Öztürk, Şube Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Parlar ve Trabzon Tünel Akvaryum " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Trabzon Tünel Akvaryum Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdullah Tüfekçioğlu hazır bulundu. Her iki taraf da anlaşmanın hem çalışanların sosyal yaşama katılımını artıracağı hem de akvaryumun daha fazla ziyaretçiyle buluşmasına katkı vereceği görüşünde birleşti.

Üyeler ve yakınları güncel tarifeler üzerinden indirimden yararlanacak

Protokole göre sendika üyeleri ile anne, baba, eş ve çocukları, Trabzon Akvaryum girişlerinde indirimli bilet alma hakkına sahip olacak. İndirim uygulanabilmesi için üyelerin kurum kimlik kartlarını ibraz etmeleri yeterli olacak. Belirlenen fiyatların, akvaryumun güncel tarifesi üzerinden protokol süresince geçerliliğini koruyacağı ifade edildi.

31 Mayıs 2026’ya kadar geçerli olacak iş birliği

Sosyal belediyecilik uygulamalarının ve kurumlar arası dayanışmanın önemli bir örneği olarak değerlendirilen anlaşmanın 31 Mayıs 2026 tarihine kadar geçerliliğini sürdüreceği açıklandı. Belediye-İş Sendikası, üyelerinin kültürel ve sosyal faaliyetlere daha kolay ulaşmasını sağlayan bu tür iş birliklerini artırmayı hedeflediklerini duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.