Trabzon Valisi Şahin Başkanlığında Düzensiz Göçle Mücadele Toplantısı Yapıldı

Trabzon 25.02.2026 - 21:15, Güncelleme: 25.02.2026 - 21:15 307 kez okundu.
 

Trabzon Valisi Şahin Başkanlığında Düzensiz Göçle Mücadele Toplantısı Yapıldı

Trabzon Haber Merkezi | Trabzon’da valilik koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıda, düzensiz göçle mücadele çalışmaları değerlendirildi.
Trabzon haberleri | Trabzon Valiliği öncülüğünde, Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen “Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı” yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantı, video konferans sistemi (VKS) üzerinden bölge valilerinin de katılımıyla yürütüldü. Toplantıda, emniyet, jandarma, sahil güvenlik ve göç idaresi yetkilileri bir araya gelerek düzensiz göçle mücadele kapsamında yapılan çalışmaların değerlendirmesini yaptı. Ayrıca, sınır güvenliği, denetim mekanizmaları ve göç yönetimi stratejileri masaya yatırıldı. Vali Tahir Şahin, toplantıda yaptığı konuşmada, düzensiz göçle etkin mücadele için kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekerek, sürdürülebilir önlemlerin uygulanmasının gerekliliğini vurguladı. Yetkililer, önümüzdeki dönemde işbirliği ve koordinasyonun daha da güçlendirilerek göç hareketlerinin kontrol altında tutulacağını ifade etti. Toplantı, bölgesel iş birliği ve etkin göç yönetimi için somut adımların planlanmasıyla sona erdi.
Trabzon Haber Merkezi | Trabzon’da valilik koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıda, düzensiz göçle mücadele çalışmaları değerlendirildi.

Trabzon haberleri | Trabzon Valiliği öncülüğünde, Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen “Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı” yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantı, video konferans sistemi (VKS) üzerinden bölge valilerinin de katılımıyla yürütüldü.

Toplantıda, emniyet, jandarma, sahil güvenlik ve göç idaresi yetkilileri bir araya gelerek düzensiz göçle mücadele kapsamında yapılan çalışmaların değerlendirmesini yaptı. Ayrıca, sınır güvenliği, denetim mekanizmaları ve göç yönetimi stratejileri masaya yatırıldı.

Vali Tahir Şahin, toplantıda yaptığı konuşmada, düzensiz göçle etkin mücadele için kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekerek, sürdürülebilir önlemlerin uygulanmasının gerekliliğini vurguladı. Yetkililer, önümüzdeki dönemde işbirliği ve koordinasyonun daha da güçlendirilerek göç hareketlerinin kontrol altında tutulacağını ifade etti.

Toplantı, bölgesel iş birliği ve etkin göç yönetimi için somut adımların planlanmasıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.