Trabzon Valisi Tahir Şahin’den Ortahisar Kaymakamlığına iade-i ziyaret

Trabzon 16.03.2026 - 21:35, Güncelleme: 16.03.2026 - 21:35 262 kez okundu.
 

Trabzon Valisi Tahir Şahin’den Ortahisar Kaymakamlığına iade-i ziyaret

Trabzon Haber Merkezi | Trabzon Valisi Tahir Şahin, Ortahisar Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek Kaymakam Gürkan Demirkale ile ilçede yürütülen kamu hizmetleri ve çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Trabzon haberleri | Trabzon Valisi Tahir Şahin, Ortahisar Kaymakamlığına iade-i ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale ile bir araya gelen Vali Şahin, ilçede yürütülen kamu hizmetleri, kurumlar arası koordinasyon ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin etkinliği üzerine görüş alışverişinde bulundu. Kaymakam Demirkale, Ortahisar’da kamu kurumları tarafından sürdürülen çalışmalar ve ilçenin genel durumu hakkında Vali Şahin’e kapsamlı bilgiler aktardı. Görüşmede özellikle vatandaşların kamu hizmetlerine erişimini kolaylaştırmaya yönelik uygulamalar ve kurumların sahadaki faaliyetleri ele alındı. Kaymakamlık birimleri ziyaret edildi Ziyaret programı kapsamında Vali Tahir Şahin, Ortahisar Kaymakamlığı bünyesinde hizmet veren birimleri de gezerek incelemelerde bulundu. Birim sorumlularından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Şahin, kamu hizmetlerinin vatandaşlara hızlı, etkili ve kaliteli şekilde ulaştırılmasının önemine dikkat çekti. Kaymakamlık personeliyle de sohbet eden Vali Şahin, kamu görevlilerinin vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla görev yapmasının önemine vurgu yaptı. Kamu hizmetlerinin etkinliği değerlendirildi Ziyaret sırasında kamu kurumlarının ilçedeki faaliyetleri, yürütülen projeler ve hizmetlerin etkinliği üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. İlçede kamu hizmetlerinin daha verimli şekilde yürütülmesi, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi ve vatandaş memnuniyetinin artırılması konuları görüşmenin öne çıkan başlıkları arasında yer aldı. Vali Şahin, devlet kurumlarının vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için koordinasyon içinde çalışmasının büyük önem taşıdığını belirterek Ortahisar Kaymakamlığı’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade etti.
Trabzon Haber Merkezi | Trabzon Valisi Tahir Şahin, Ortahisar Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek Kaymakam Gürkan Demirkale ile ilçede yürütülen kamu hizmetleri ve çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Trabzon haberleri " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Trabzon haberleri | Trabzon Valisi Tahir Şahin, Ortahisar Kaymakamlığına iade-i ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale ile bir araya gelen Vali Şahin, ilçede yürütülen kamu hizmetleri, kurumlar arası koordinasyon ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin etkinliği üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Kaymakam Demirkale, Ortahisar’da kamu kurumları tarafından sürdürülen çalışmalar ve ilçenin genel durumu hakkında Vali Şahin’e kapsamlı bilgiler aktardı. Görüşmede özellikle vatandaşların kamu hizmetlerine erişimini kolaylaştırmaya yönelik uygulamalar ve kurumların sahadaki faaliyetleri ele alındı.

Kaymakamlık birimleri ziyaret edildi

Ziyaret programı kapsamında Vali Tahir Şahin, Ortahisar Kaymakamlığı bünyesinde hizmet veren birimleri de gezerek incelemelerde bulundu. Birim sorumlularından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Şahin, kamu hizmetlerinin vatandaşlara hızlı, etkili ve kaliteli şekilde ulaştırılmasının önemine dikkat çekti.

Kaymakamlık personeliyle de sohbet eden Vali Şahin, kamu görevlilerinin vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla görev yapmasının önemine vurgu yaptı.

Kamu hizmetlerinin etkinliği değerlendirildi

Ziyaret sırasında kamu kurumlarının ilçedeki faaliyetleri, yürütülen projeler ve hizmetlerin etkinliği üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. İlçede kamu hizmetlerinin daha verimli şekilde yürütülmesi, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi ve vatandaş memnuniyetinin artırılması konuları görüşmenin öne çıkan başlıkları arasında yer aldı.

Vali Şahin, devlet kurumlarının vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için koordinasyon içinde çalışmasının büyük önem taşıdığını belirterek Ortahisar Kaymakamlığı’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.