Trabzon'da depremzedelere ücretsiz ulaşım

Trabzon 17.02.2023 - 14:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 14:40 6721+ kez okundu.
 

Trabzon'da depremzedelere ücretsiz ulaşım

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a gelen deprem mağdurlarına ücretsiz ulaşım imkânı sağlayacak.
Deprem yönetimine destek vermek üzere 7 Şubat Salı gününden itibaren Kahramanmaraş’ta bulunan ve bölgedeki çalışmaları yakından takip eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon’a gelen depremzedelerle de ayrıca ilgileniyor. Depremzedelerin Trabzon’daki hayatını kolaylaştırmak adına her şeyi düşünen Başkan Zorluoğlu’nun talimatı ile depremin etkilediği illerden gelerek Trabzon’a yerleşen depremzedeler otobüslerden ücretsiz yararlanacak. TRABZON METROPOL KART MERKEZLERİNDEN ALABİLİRLER Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu, deprem bölgesinde yürüttüğü yoğun çalışmaların yanında Trabzon’da misafir edilen depremzedelerin durumlarıyla da yakından ilgilenmektedir. Bu kapsamda şehrimize yerleşen depremzede vatandaşlarımız, Büyükşehir Belediyesinin otobüslerinden ücretsiz olarak faydalanacaktır. İmkânı olan misafirlerimiz, ücretsiz ulaşım kartlarını Büyükşehir Belediyesi İdari Binamızdan (Varlıbaş AVM Yanı), Değirmendere TİSKİ Abone İşlem Merkezi ve Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’ndeki Ulaşım Kart şubemizden hemen temin edebilirler. Trabzon Metropol Kart Merkezlerimize gelemeyen vatandaşlarımız ise Alo 153 TİKOM Merkezimizi ücretsiz arayarak kart taleplerini oluşturup, bulundukları ikametlerine talep edebilirler” ifadeleri kullanıldı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a gelen deprem mağdurlarına ücretsiz ulaşım imkânı sağlayacak.

Deprem yönetimine destek vermek üzere 7 Şubat Salı gününden itibaren Kahramanmaraş’ta bulunan ve bölgedeki çalışmaları yakından takip eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon’a gelen depremzedelerle de ayrıca ilgileniyor. Depremzedelerin Trabzon’daki hayatını kolaylaştırmak adına her şeyi düşünen Başkan Zorluoğlu’nun talimatı ile depremin etkilediği illerden gelerek Trabzon’a yerleşen depremzedeler otobüslerden ücretsiz yararlanacak.

TRABZON METROPOL KART MERKEZLERİNDEN ALABİLİRLER

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu, deprem bölgesinde yürüttüğü yoğun çalışmaların yanında Trabzon’da misafir edilen depremzedelerin durumlarıyla da yakından ilgilenmektedir. Bu kapsamda şehrimize yerleşen depremzede vatandaşlarımız, Büyükşehir Belediyesinin otobüslerinden ücretsiz olarak faydalanacaktır. İmkânı olan misafirlerimiz, ücretsiz ulaşım kartlarını Büyükşehir Belediyesi İdari Binamızdan (Varlıbaş AVM Yanı), Değirmendere TİSKİ Abone İşlem Merkezi ve Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’ndeki Ulaşım Kart şubemizden hemen temin edebilirler. Trabzon Metropol Kart Merkezlerimize gelemeyen vatandaşlarımız ise Alo 153 TİKOM Merkezimizi ücretsiz arayarak kart taleplerini oluşturup, bulundukları ikametlerine talep edebilirler” ifadeleri kullanıldı.

Trabzon'da depremzedelere ücretsiz ulaşım

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.