Trabzon'da dere faciası: 1 can kaybı
Trabzon'da dere faciası: 1 can kaybı
Trabzon Haber Merkezi | Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Haldizen Deresi'nde yaşanan faciada akıntıya kapılan iki turistten biri hayatını kaybetti, yardım etmek isterken akıntıya kapılan diğer turist ise yaralı olarak kurtarıldı. Bölgede ekiplerin çalışmaları sürüyor.
Çaykara haberleri | Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Uzungöl'ün yaklaşık 14 kilometre yukarısında bulunan Haldizen Deresi'nde meydana gelen olayda akıntıya kapılan iki turistten biri hayatını kaybetti, diğeri ise yaralı olarak kurtarıldı.
Başını kayalara çarptı, akıntıya kapıldı
Edinilen bilgilere göre, dereye giren turistlerden biri dengesini kaybederek kayalık alana düştü. Başını kayalara çarpan turist daha sonra derenin güçlü akıntısına kapılarak sürüklendi.
Olayı gören ve yardım etmek isteyen diğer turist de akıntıya kapıldı.
1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralı kurtarıldı
İhbar üzerine bölgeye AFAD, 112 Acil Sağlık ekipleri ile jandarma sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucu turistlerden biri hayatını kaybederken, diğer turist yaralı olarak kurtarıldı.
Yaralı turistin sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldığı öğrenilirken, olay yerinde güvenlik ve inceleme çalışmaları devam ediyor.
Ekiplerin çalışmaları sürüyor
AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri bölgede incelemelerini sürdürürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.