Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Çaykur Rizespor açıklaması
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Çaykur Rizespor açıklaması
Trabzon Haber Merkezi | Trabzonspor Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ertuğrul Doğan, olağanüstü kongre kararı alan Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut hakkında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
Trabzonspor haberleri | Doğan, İbrahim Turgut’un yeniden aday olmayacağını öğrenmenin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, görev süresi boyunca kulübü adına büyük bir özveriyle çalıştığını ifade etti. Açıklamada, Turgut’un sağduyulu yaklaşımı, yapıcı tavrı ve çözüm odaklı duruşuyla Türk futboluna önemli katkılar sunduğu vurgulandı.
Kulüpler Birliği sürecine dikkat çekti
Ertuğrul Doğan, Kulüpler Birliği Başkan Yardımcılığı görevinde birlikte çalışma fırsatı buldukları İbrahim Turgut ile Türk futbolunun gelişimi adına birçok konuda ortak fikir alışverişi yaptıklarını kaydetti.
Doğan açıklamasında, futbolun sorunlarına karşı Turgut’un gösterdiği hassasiyetin ve kulüplerin geleceğine yönelik ortaya koyduğu vizyonun her zaman takdir topladığını ifade etti.
Karadeniz futbolundaki dostluk bağı öne çıktı
Trabzonspor Başkanı Doğan, İbrahim Turgut’un Karadeniz futbolunda birlik ve beraberlik anlayışını önemseyen bir yönetim anlayışı sergilediğini belirtti.
Açıklamada, Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasındaki dostluk ilişkilerinin güçlenmesine de önemli katkılar sağladığı ifade edilen Turgut’un, Rize futbolunda iz bırakan başkanlardan biri olduğu vurgulandı.
“Emekleri unutulmayacak”
Doğan, açıklamasının sonunda İbrahim Turgut’a Türk futboluna ve Çaykur Rizespor’a verdiği katkılar için teşekkür ederek, bundan sonraki yaşamında sağlık, huzur ve başarı dileğinde bulundu.
Ayrıca Çaykur Rizespor camiasına da olağanüstü kongre sürecinde başarı temennisinde bulunuldu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.