Trabzonspor’da 17 isim için kritik süreç
Trabzonspor’da 17 isim için kritik süreç
Trabzon Haber Merkezi | Trabzonspor’da yeni sezon planlaması sürerken farklı kulüplerde kiralık olarak forma giyen 17 futbolcunun geleceği merak konusu oldu. Bordo-mavili yönetim, kiralıktan dönecek oyuncular ve transfer teklifleri alan isimlerle ilgili karar sürecine hazırlanıyor.
Trabzonspor haberleri | Trabzonspor’da sezonun tamamlanmasının ardından transfer çalışmaları hız kazanırken, farklı kulüplerde kiralık olarak forma giyen futbolcuların durumu da gündemin önemli başlıklarından biri haline geldi. Bordo-mavili ekipte sezon içerisinde yurt içi ve yurt dışındaki takımlara gönderilen 17 oyuncunun geleceği önümüzdeki günlerde netleşecek.
Satın alma opsiyonları, gelen teklifler ve teknik heyetin raporları doğrultusunda bazı isimlerin kalıcı olarak ayrılması, bazı oyuncuların ise yeniden Trabzonspor kadrosuna katılması bekleniyor.
Mendy için geri dönüş ihtimali düşük
Sezon başında İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla’ya kiralanan Batista Mendy’nin Trabzonspor’a dönüş ihtimali oldukça düşük görülüyor. Satın alma opsiyonuyla kiralanan futbolcu, sezon sonunda yaptığı veda paylaşımıyla ayrılık sinyali verdi.
Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın oyuncuya çeşitli kulüplerden teklifler geldiğini açıklaması, transfer ihtimalini güçlendiriyor.
Cham için yeni adres aranıyor
Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon önemli katkılar aldığı Muhammed Cham da geleceği belirsiz isimler arasında yer alıyor. Kiralık olarak forma giydiği takımda düzenli oynama fırsatı bulmakta zorlanan Avusturyalı futbolcu için dönüş ihtimali düşük görülüyor.
Yönetimin oyuncuya gelen teklifleri değerlendirdiği ve farklı kulüplerle temasların sürdüğü öğrenildi.
Olaigbe’nin Konyaspor’da devam etmesi bekleniyor
Devre arasında yabancı kontenjanı ve düzenli forma şansı kazanması amacıyla Konyaspor’a kiralanan Kazeem Olaigbe, yeşil-beyazlı ekipte önemli süreler aldı.
Skor katkısı üretmese de teknik heyetin güvenini kazanan genç futbolcunun yeni sezonda da Konyaspor forması giymeye devam etmesi bekleniyor.
Draguş’a ilgi büyüyor
Sezon içerisinde farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen Denis Draguş, gösterdiği performansla dikkat çekmeye devam ediyor.
Yurt içinden ve yurt dışından birçok kulübün radarında bulunan Rumen futbolcunun geleceğiyle ilgili son kararın transfer döneminde verilmesi bekleniyor. Oyuncunun mevcut performansı nedeniyle taliplerinin artabileceği değerlendiriliyor.
Serdar Saatçı için karar bekleniyor
Büyük beklentilerle transfer edilmesine rağmen istikrar yakalayamayan Serdar Saatçı, sezonu Birleşik Arap Emirlikleri’nde geçirdi.
Savunma oyuncusunun sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunurken, kulübünün bu maddeyi kullanıp kullanmayacağı henüz netlik kazanmadı. Bu nedenle oyuncunun Trabzonspor’a dönme ihtimali masada bulunuyor.
Cihan Çanak yeniden bordo-mavili formaya yakın
Gençlerbirliği’nde forma şansı bulan Cihan Çanak’ın yeni sezonda Trabzonspor kadrosunda yer alması bekleniyor.
Kiralık sürecinde düzenli maç oynama fırsatı yakalayan genç futbolcunun gelişimi teknik ekip tarafından yakından takip edildi. Yeni sezon kampında şans bulması beklenen isimler arasında yer alıyor.
Göktan Gürpüz’ün sözleşme durumu dikkat çekiyor
Sezon boyunca Gençlerbirliği formasıyla istikrarlı bir görüntü ortaya koyan Göktan Gürpüz, takımının önemli oyuncularından biri oldu.
Ancak genç futbolcunun hem Trabzonspor hem de kiralık forma giydiği kulüple olan sözleşmesinin sona erecek olması geleceğini belirsiz hale getiriyor. Yönetimin oyuncuyla ilgili vereceği karar merakla bekleniyor.
Lundstram’ın dönüşü zor görünüyor
İngiltere’de başarılı bir sezon geçiren John Lundstram için de dönüş ihtimali düşük değerlendiriliyor.
Tecrübeli futbolcunun performansından memnun olan kulübünün yeni sezon planlamasında oyuncuya yer vermesi beklenirken, Trabzonspor cephesinde de farklı seçenekler üzerinde duruluyor.
Arif Boşluk düzenli oynadı
Konyaspor’a kiralanan Arif Boşluk, sezonun ikinci bölümünde düzenli forma şansı bulan isimlerden biri oldu.
Genç sol bek, gösterdiği performansla dikkat çekerken satın alma opsiyonunun kullanılıp kullanılmayacağı ilerleyen günlerde netlik kazanacak.
Poyraz Yıldırım önemli tecrübe kazandı
Sezonun ilk bölümünü farklı bir takımda geçiren Poyraz Yıldırım, ikinci yarıda Sakaryaspor formasıyla mücadele etti.
Genç forvet çıktığı maçlarda skor katkısı üretmeyi başarırken profesyonel kariyeri adına önemli bir gelişim süreci yaşadı.
Genç oyuncular da takip ediliyor
Trabzonspor’un altyapısından yetişen ve farklı kulüplerde kiralık olarak forma giyen genç oyuncular da teknik heyetin yakın takibinde bulunuyor.
Ekrem Terzi, Bican Tibukoğlu, Zekeriya Berk Bulut, Veysel Sönmezsoy, Melikşah Özcan, Alihan Erdoğan ve Oğuzhan Yılmaz gibi isimlerin performans raporları yeni sezon öncesinde detaylı şekilde değerlendirilecek.
Son kararı teknik heyet verecek
Trabzonspor’da kiralık oyuncularla ilgili nihai kararların sezon öncesi kamp sürecinde verilmesi bekleniyor. Teknik heyetin raporları doğrultusunda bazı futbolcular kadroda tutulacak, bazı isimler yeniden kiralanacak, bazı oyuncular ise bonservisleriyle takımdan ayrılacak.
Bordo-mavili ekipte transfer döneminin en önemli başlıklarından biri kiralıktan dönecek futbolcuların durumu olacak gibi görünüyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.