Trabzonspor’un Gençlerbirliği maçının hakemi açıklandı

Trabzonspor 14.05.2026 - 18:07, Güncelleme: 14.05.2026 - 18:07 512 kez okundu.
 

Trabzonspor’un Gençlerbirliği maçının hakemi açıklandı

Trabzon Haber Merkezi | Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında oynanacak Natura Dünyası Gençlerbirliği - Trabzonspor karşılaşmasının hakem kadrosu belli oldu.
Trabzonspor haberleri | Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu’nun 34. haftasında oynanacak Natura Dünyası Gençlerbirliği - Trabzonspor karşılaşmasının hakemleri belli oldu. 17 Mayıs Pazar günü oynanacak mücadelede düdük Atilla Karaoğlan’da olacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan görevlendirmeye göre Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Suat Güz üstlenecek. Dördüncü hakem de belli oldu Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise Ömer Faruk Gültekin görevlendirildi. Mücadele öncesinde açıklanan hakem kadrosu, bordo-mavili taraftarlar tarafından da yakından takip edildi. Trabzonspor, ligde kritik haftalara girilirken Natura Dünyası Gençlerbirliği deplasmanında önemli bir mücadeleye çıkacak. Teknik heyet ve futbolcular hazırlıklarını sürdürürken, karşılaşmanın hakem ataması da netlik kazanmış oldu. Karşılaşma 17 Mayıs Pazar günü oynanacak Trendyol Süper Lig’de haftanın dikkat çeken maçlarından biri olarak gösterilen Natura Dünyası Gençlerbirliği - Trabzonspor mücadelesi, 17 Mayıs Pazar günü futbolseverlerle buluşacak. Bordo-mavililer zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor.
Trabzon Haber Merkezi | Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında oynanacak Natura Dünyası Gençlerbirliği - Trabzonspor karşılaşmasının hakem kadrosu belli oldu.

Trabzonspor haberleri | Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu’nun 34. haftasında oynanacak Natura Dünyası Gençlerbirliği - Trabzonspor karşılaşmasının hakemleri belli oldu. 17 Mayıs Pazar günü oynanacak mücadelede düdük Atilla Karaoğlan’da olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan görevlendirmeye göre Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Suat Güz üstlenecek.

Dördüncü hakem de belli oldu

Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise Ömer Faruk Gültekin görevlendirildi. Mücadele öncesinde açıklanan hakem kadrosu, bordo-mavili taraftarlar tarafından da yakından takip edildi.

Trabzonspor, ligde kritik haftalara girilirken Natura Dünyası Gençlerbirliği deplasmanında önemli bir mücadeleye çıkacak. Teknik heyet ve futbolcular hazırlıklarını sürdürürken, karşılaşmanın hakem ataması da netlik kazanmış oldu.

Karşılaşma 17 Mayıs Pazar günü oynanacak

Trendyol Süper Lig’de haftanın dikkat çeken maçlarından biri olarak gösterilen Natura Dünyası Gençlerbirliği - Trabzonspor mücadelesi, 17 Mayıs Pazar günü futbolseverlerle buluşacak. Bordo-mavililer zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.