Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya sevgi seli

Trabzon 19.06.2024 - 16:57, Güncelleme: 19.06.2024 - 16:57
 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya sevgi seli

Trabzon haberleri | Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Uzunsokak ve Kunduracılar Caddesi’nde esnaflarla ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Trabzon Haber Merkezi | Yoğun ilgi ve sevgi seliyle karşılaşan Başkan Kaya, “Biz koltuğunda oturan bir başkan olmayacağız, milletvekilliğimiz döneminde olduğu gibi, her zaman Trabzon sokaklarında vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi. Başkan Kaya: “Biz her zaman Trabzon’un sokaklarında olacağız”  Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Kurban Bayramı’nın son gününde Trabzon’un en işlek caddelerinden olan Uzunsokak ve Kunduracılar Caddesi’nde esnaf ziyareti yaptı. Uzunsokak’taki işyerleri ve dükkanları ziyaret eden Başkan Kaya, esnafların bayramını kutladı, talep ve önerilerini dinledi. Ziyaretler sırasında 7’den 70’e vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kaya, bu ilgiye teşekkür ederek, “Esnaflarımızla bayram sevincimizi paylaşmak benim için büyük bir mutluluk oldu. Kendilerine hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum. Göreve geldiğimiz ilk gün de söylediğimiz gibi; belediyemizin kapıları her zaman vatandaşımıza açık olacak. Biz asla ulaşılamayan bir başkan olmayacağız, bizi her zaman Trabzon’un sokaklarında olacağız. Ziyaretler sırasında esnaflarımızın taleplerini ve önerilerini de dinleme imkanım oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizim amacımız, almış olduğumuz sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek ve Ortahisar’ımızı her açıdan daha güzel ve yaşanabilir bir yer haline getirmektir. Bu hedef doğrultusunda, elbirliğiyle hiç durmadan çalışacağız” diye konuştu.
Trabzon haberleri | Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Uzunsokak ve Kunduracılar Caddesi’nde esnaflarla ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Trabzon Haber Merkezi | Yoğun ilgi ve sevgi seliyle karşılaşan Başkan Kaya, “Biz koltuğunda oturan bir başkan olmayacağız, milletvekilliğimiz döneminde olduğu gibi, her zaman Trabzon sokaklarında vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi.

Başkan Kaya: “Biz her zaman Trabzon’un sokaklarında olacağız” 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Kurban Bayramı’nın son gününde Trabzon’un en işlek caddelerinden olan Uzunsokak ve Kunduracılar Caddesi’nde esnaf ziyareti yaptı. Uzunsokak’taki işyerleri ve dükkanları ziyaret eden Başkan Kaya, esnafların bayramını kutladı, talep ve önerilerini dinledi.

Ziyaretler sırasında 7’den 70’e vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kaya, bu ilgiye teşekkür ederek, “Esnaflarımızla bayram sevincimizi paylaşmak benim için büyük bir mutluluk oldu. Kendilerine hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum. Göreve geldiğimiz ilk gün de söylediğimiz gibi; belediyemizin kapıları her zaman vatandaşımıza açık olacak. Biz asla ulaşılamayan bir başkan olmayacağız, bizi her zaman Trabzon’un sokaklarında olacağız. Ziyaretler sırasında esnaflarımızın taleplerini ve önerilerini de dinleme imkanım oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizim amacımız, almış olduğumuz sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek ve Ortahisar’ımızı her açıdan daha güzel ve yaşanabilir bir yer haline getirmektir. Bu hedef doğrultusunda, elbirliğiyle hiç durmadan çalışacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.