Steam Next Fest’te İddalı Bir Türk Oyunu: Anord

Bilim-Teknoloji 04.06.2022 - 10:55, Güncelleme: 04.06.2022 - 10:55
 

Steam Next Fest’te İddalı Bir Türk Oyunu: Anord

PC oyuncularına dijital ortamda satış sunan ilk oyun platformu Steam’ın yeni oyunları tanıtacağı Next Fest’te Anord adlı çok iddialı bir Türk oyunu da yer alacak.
PC oyuncularına dijital ortamda satış sunan ilk oyun platformu Steam’ın yeni oyunları tanıtacağı Next Fest’te Anord adlı çok iddialı bir Türk oyunu da yer alacak. Steam’ın ilk festivali 2019 yılında gerçekleşti, ancak ikincisi pandemi yüzünden şubat ayında ve 628 yeni oyunla yapıldı. Bu yılın ikinci festivali ise 13 Haziran’da başlayacak ve aralarında Anord’un da yer aldığı yüzlerce demo oyun severlerle buluşacak. Anord’un demosu ücretsiz olacak.   Görsel efekt sanatçısı Güray Gürsoy tarafından tasarlanan Anord adlı oyunun ilginç konusu ve olağanüstü görselleri ile çok ilgi çekmesi bekleniyor. Oyuna linkten ulaşılabilir.   OYUNUN KONUSU:  Dünyayı büyük teknoloji şirketlerinin yönettiği bir zamanda geçen oyunda, oyuncuların kontrol edeceği karakter Anord bir Cyborg ve kendisi gibi bir grupla dünyayı SNC adlı şirketten kurtarmaya çalışıyor.     SNC (Sun’s Nation Cooperation) adlı bilişim şirketi “Hook” adını verdiği bir deneyle uzaydan bir gök cismini madencilik yapmak üzere güneş sistemimize taşımaya çalışırken bilinmeyen bir evrenden bir gezegeni güneş sistemine ekler. Bu olay dünyanın dengesini tamamen altüst edince insanlar hayatta kalmak için yer altına çekilirler. Bilinmeyen bir gezegenin güneş sistemine eklenmesinin bir yanlışlık değil, planlı bir girişim olduğuna inanan insanlar aralarında Anord’un da olduğu Cyborgları üreterek SNC ile mücadele ederler. 
PC oyuncularına dijital ortamda satış sunan ilk oyun platformu Steam’ın yeni oyunları tanıtacağı Next Fest’te Anord adlı çok iddialı bir Türk oyunu da yer alacak.

PC oyuncularına dijital ortamda satış sunan ilk oyun platformu Steam’ın yeni oyunları tanıtacağı Next Fest’te Anord adlı çok iddialı bir Türk oyunu da yer alacak. Steam’ın ilk festivali 2019 yılında gerçekleşti, ancak ikincisi pandemi yüzünden şubat ayında ve 628 yeni oyunla yapıldı. Bu yılın ikinci festivali ise 13 Haziran’da başlayacak ve aralarında Anord’un da yer aldığı yüzlerce demo oyun severlerle buluşacak. Anord’un demosu ücretsiz olacak.

 

Görsel efekt sanatçısı Güray Gürsoy tarafından tasarlanan Anord adlı oyunun ilginç konusu ve olağanüstü görselleri ile çok ilgi çekmesi bekleniyor. Oyuna linkten ulaşılabilir.

 

OYUNUN KONUSU: 

Dünyayı büyük teknoloji şirketlerinin yönettiği bir zamanda geçen oyunda, oyuncuların kontrol edeceği karakter Anord bir Cyborg ve kendisi gibi bir grupla dünyayı SNC adlı şirketten kurtarmaya çalışıyor.  

 

SNC (Sun’s Nation Cooperation) adlı bilişim şirketi “Hook” adını verdiği bir deneyle uzaydan bir gök cismini madencilik yapmak üzere güneş sistemimize taşımaya çalışırken bilinmeyen bir evrenden bir gezegeni güneş sistemine ekler. Bu olay dünyanın dengesini tamamen altüst edince insanlar hayatta kalmak için yer altına çekilirler. Bilinmeyen bir gezegenin güneş sistemine eklenmesinin bir yanlışlık değil, planlı bir girişim olduğuna inanan insanlar aralarında Anord’un da olduğu Cyborgları üreterek SNC ile mücadele ederler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.