Trabzon'da feci ölüm: Yol kenarında bulundu

Trabzon 06.03.2023 - 14:42, Güncelleme: 06.03.2023 - 14:42
 

Trabzon'da feci ölüm: Yol kenarında bulundu

Trabzon’da sabah saatlerinde bir kişi yol kenarında ölü olarak bulundu.
Trabzon'un Vakfıkebir ilçesi Yıldızköyü mahallesinde yol güzergahı üzerinde bir erkek cesedi bulundu. Vatandaşların sabah işe giderken yol kenarında bulunduğu erkek cesedi ile ilgili jandarmaya haber verildi. Olay yerine gelen Vakfıkebir İlçe Jandarma ekipleri şahsın Ahmet Gürcan Şişmanoğlu (42) isimli kişi olduğunu belirledi. Şişmanoğlu’nun cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, ilçeye bağlı Büyükliman mahallesinde ikamet ettiği belirlendi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Trabzon’da sabah saatlerinde bir kişi yol kenarında ölü olarak bulundu.

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesi Yıldızköyü mahallesinde yol güzergahı üzerinde bir erkek cesedi bulundu.

Vatandaşların sabah işe giderken yol kenarında bulunduğu erkek cesedi ile ilgili jandarmaya haber verildi.

Ahmet Gürcan Şişmanoğlu

Olay yerine gelen Vakfıkebir İlçe Jandarma ekipleri şahsın Ahmet Gürcan Şişmanoğlu (42) isimli kişi olduğunu belirledi.
Şişmanoğlu’nun cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, ilçeye bağlı Büyükliman mahallesinde ikamet ettiği belirlendi.
Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.