Akçaabat Belediye Başkanı Ekim'den Teşekkür Ziyareti

Trabzon 04.04.2024 - 12:09, Güncelleme: 04.04.2024 - 12:09
 

Akçaabat Belediye Başkanı Ekim'den Teşekkür Ziyareti

Trabzon haberleri | 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, Akçaabatlıların teveccühü ile yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığı’na seçilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerinde bulundu.
Trabzon Haber Merkezi | Akçaabatlıların büyük desteğini alarak yeniden Belediye Başkanı olan Osman Nuri Ekim, 31 Mart seçimlerinin ardından ilk mesai gününden itibaren Akçaabat’taki vatandaşları ve esnafları ziyaret ediyor; onlara desteklerinden dolayı teşekkür ediyor. Birlik ve beraberlik içerisinde yeni dönemde Akçaabat’ı zirveye taşıyacak işleri yediden yetmişe tüm Akçaabatlıların destekleriyle hayata geçireceklerini dile getiren Başkan Ekim, “Yeni dönemde Akçaabatlılarımızın teveccühüne yeniden mazhar olduk. Hemşehrilerimizin güvenlerini ve desteklerini hiçbir zaman boşa çıkarmadık, yine çıkarmayacağız. İlk günkü aşkla, azimle ve kararlılıkla hep birlikte Akçaabat’ımız ve Akçaabatlılarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizdin ve hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Tüm mahallelerimizi detaylı bir şekilde analiz ettik. Yeni dönemde devam eden işlerimizi tamamlayacağız, eksikliklerimizi gidereceğiz ve Akçaabat’ımız için tasarladığımız yeni projelerimizi Allah’ın izniyle birlikte hayata geçireceğiz. Tüm Akçaabatlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yeni dönemde Akçaabat’ımız şahlanacak.” Dedi.  
Trabzon haberleri | 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, Akçaabatlıların teveccühü ile yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığı’na seçilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Trabzon Haber Merkezi | Akçaabatlıların büyük desteğini alarak yeniden Belediye Başkanı olan Osman Nuri Ekim, 31 Mart seçimlerinin ardından ilk mesai gününden itibaren Akçaabat’taki vatandaşları ve esnafları ziyaret ediyor; onlara desteklerinden dolayı teşekkür ediyor.

Birlik ve beraberlik içerisinde yeni dönemde Akçaabat’ı zirveye taşıyacak işleri yediden yetmişe tüm Akçaabatlıların destekleriyle hayata geçireceklerini dile getiren Başkan Ekim, “Yeni dönemde Akçaabatlılarımızın teveccühüne yeniden mazhar olduk. Hemşehrilerimizin güvenlerini ve desteklerini hiçbir zaman boşa çıkarmadık, yine çıkarmayacağız. İlk günkü aşkla, azimle ve kararlılıkla hep birlikte Akçaabat’ımız ve Akçaabatlılarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizdin ve hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Tüm mahallelerimizi detaylı bir şekilde analiz ettik. Yeni dönemde devam eden işlerimizi tamamlayacağız, eksikliklerimizi gidereceğiz ve Akçaabat’ımız için tasarladığımız yeni projelerimizi Allah’ın izniyle birlikte hayata geçireceğiz. Tüm Akçaabatlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yeni dönemde Akçaabat’ımız şahlanacak.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.