Akçaabat’ta 19 Mayıs kapsamında liseler arası futbol turnuvası heyecanı başladı

Trabzon 05.05.2026 - 13:55, Güncelleme: 05.05.2026 - 13:55 191 kez okundu.
 

Akçaabat’ta 19 Mayıs kapsamında liseler arası futbol turnuvası heyecanı başladı

Trabzon Haber Merkezi | Akçaabat Belediyesi’nin düzenlediği turnuva, 10 okuldan 150 öğrencinin katılımıyla başladı.
Trabzon haberleri | 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Akçaabat Belediyesi tarafından organize edilen Liseler Arası Futbol Turnuvası, geniş katılımla start aldı. Toplam 10 okuldan 150 öğrencinin yer aldığı turnuva, hem sahadaki rekabet hem de tribünlerdeki dostluk atmosferiyle dikkat çekiyor. Sporla gelişim ve birliktelik hedefleniyor Gençlerin sosyal ve sportif yönlerini güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen organizasyonda, öğrenciler hem takım ruhunu pekiştiriyor hem de spor aracılığıyla kaynaşma fırsatı buluyor. Turnuva, aynı zamanda milli bayram bilincinin genç kuşaklara aktarılmasına katkı sağlamayı amaçlıyor. Karşılaşmalar önümüzdeki günlerde sürecek Yoğun ilgi gören turnuvanın ilerleyen günlerde oynanacak müsabakalarla devam edeceği belirtilirken, organizasyonun gençler arasında dayanışma ve fair-play anlayışını da güçlendirmesi bekleniyor. Başkan Ekim: Gençlerin her zaman yanındayız Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, turnuvaya ilişkin yaptığı değerlendirmede gençlere verilen önemin altını çizdi. Ekim, “19 Mayıs, gençliğe bırakılan en değerli miraslardan biridir. Biz de gençlerimizin yanında olmaya, onların enerjisini doğru alanlara yönlendirmeye devam ediyoruz. Bu tür etkinliklerle sporun birleştirici gücünü ortaya koyuyoruz” ifadelerini kullandı.
Trabzon Haber Merkezi | Akçaabat Belediyesi’nin düzenlediği turnuva, 10 okuldan 150 öğrencinin katılımıyla başladı.

Trabzon haberleri | 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Akçaabat Belediyesi tarafından organize edilen Liseler Arası Futbol Turnuvası, geniş katılımla start aldı. Toplam 10 okuldan 150 öğrencinin yer aldığı turnuva, hem sahadaki rekabet hem de tribünlerdeki dostluk atmosferiyle dikkat çekiyor.

Sporla gelişim ve birliktelik hedefleniyor

Gençlerin sosyal ve sportif yönlerini güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen organizasyonda, öğrenciler hem takım ruhunu pekiştiriyor hem de spor aracılığıyla kaynaşma fırsatı buluyor. Turnuva, aynı zamanda milli bayram bilincinin genç kuşaklara aktarılmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.

Karşılaşmalar önümüzdeki günlerde sürecek

Yoğun ilgi gören turnuvanın ilerleyen günlerde oynanacak müsabakalarla devam edeceği belirtilirken, organizasyonun gençler arasında dayanışma ve fair-play anlayışını da güçlendirmesi bekleniyor.

Başkan Ekim: Gençlerin her zaman yanındayız

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, turnuvaya ilişkin yaptığı değerlendirmede gençlere verilen önemin altını çizdi. Ekim, “19 Mayıs, gençliğe bırakılan en değerli miraslardan biridir. Biz de gençlerimizin yanında olmaya, onların enerjisini doğru alanlara yönlendirmeye devam ediyoruz. Bu tür etkinliklerle sporun birleştirici gücünü ortaya koyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.