Araklı Kaymakamı Soner Divli Veda Etti

Trabzon 31.08.2023 - 16:37, Güncelleme: 31.08.2023 - 16:37
 

Araklı Kaymakamı Soner Divli Veda Etti

Araklı Kaymakamı Soner Divli İller idaresi genel müdürlüğüne şube müdürü olarak atandı.
 İçişleri Bakanlığının 20 Ocak 2023 tarihli Onay’ı ile İlçemiz Araklı’ya görevlendirilen Kaymakam Soner DİVLİ, şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli depremde Adıyaman’a geçici görevle gitti. 3 ay üzerine Araklı’ya dönen Divli İçişleri Bakanlığının kararnamesiyle iller idaresi genel müdürlüğüne şube müdürü olarak atandı. Araklı Arakale’de daire amirleri, muhtarlar ve siyasi parti başkanlarının katılımıyla veda yemeği verildi. Yerine Artvin Şavşat Kaymakamı Yusuf Akın atandı.  
Araklı Kaymakamı Soner Divli İller idaresi genel müdürlüğüne şube müdürü olarak atandı.

 İçişleri Bakanlığının 20 Ocak 2023 tarihli Onay’ı ile İlçemiz Araklı’ya görevlendirilen Kaymakam Soner DİVLİ, şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli depremde Adıyaman’a geçici görevle gitti.

3 ay üzerine Araklı’ya dönen Divli İçişleri Bakanlığının kararnamesiyle iller idaresi genel müdürlüğüne şube müdürü olarak atandı. Araklı Arakale’de daire amirleri, muhtarlar ve siyasi parti başkanlarının katılımıyla veda yemeği verildi. Yerine Artvin Şavşat Kaymakamı Yusuf Akın atandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.