Bakan Tunç'tan Adıyaman'da afetzedelere ziyaret

Gündem 09.07.2023 - 17:28, Güncelleme: 09.07.2023 - 17:28 5748+ kez okundu.
 

Bakan Tunç'tan Adıyaman'da afetzedelere ziyaret

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Adıyaman'ı ziyaret etti.ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman’da çeşitli temaslarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve beraberindeki heyet daha sonra Altınşehir Mahallesi’nde bulunan K-1 konteyner kente geçti. Depremzedelerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Bakan Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birinci önceliğinin deprem bölgesi olduğunu söyledi. Bakan Tunç, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantılarında Erdoğan'ın deprem bölgelerindeki çalışmalar hakkında bilgi aldığını ve bölgedeki gelişmeleri yakından takip ettiğini ifade etti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Adıyaman'ı ziyaret etti.

ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman’da çeşitli temaslarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve beraberindeki heyet daha sonra Altınşehir Mahallesi’nde bulunan K-1 konteyner kente geçti.

Depremzedelerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Bakan Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birinci önceliğinin deprem bölgesi olduğunu söyledi.

Bakan Tunç, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantılarında Erdoğan'ın deprem bölgelerindeki çalışmalar hakkında bilgi aldığını ve bölgedeki gelişmeleri yakından takip ettiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.