Başkan Ahmet Kaya’dan Anneler Günü mesajı: Anneler hayatımızın en değerli hazinesidir
Başkan Ahmet Kaya’dan Anneler Günü mesajı: Anneler hayatımızın en değerli hazinesidir
Trabzon Haber Merkezi | Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda annelerin fedakârlığına, sevgisine ve toplumdaki eşsiz yerine dikkat çekti.
Trabzon haberleri | Ahmet Kaya, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda annelerin toplumun temel direği olduğunu belirterek, onların sevgisi, emeği ve fedakârlığının hiçbir şekilde karşılık bulamayacağını ifade etti.
Annelerin hayatın her anında yol gösterici olduğunu vurgulayan Kaya, annelerin şefkatiyle büyüyen bireylerin daha güçlü bir toplum oluşturduğunu söyledi.
“Annelerimiz en büyük destek kaynağımızdır”
Başkan Kaya mesajında, annelerin yalnızca evlatlarını büyüten kişiler olmadığını, aynı zamanda hayatın her aşamasında güven veren en önemli dayanak olduğunu dile getirdi.
Annelerin sabırla çocuklarını hayata hazırladığını belirten Kaya, onların karşılıksız sevgisinin insan hayatındaki en kıymetli değerlerden biri olduğunu kaydetti.
“Annelerimizin kıymetini hayattayken bilelim”
Annelerin değerinin her fırsatta bilinmesi gerektiğini ifade eden Kaya, insanların annelerine sevgi ve saygıyla yaklaşmasının büyük önem taşıdığını söyledi.
Hayattaki en büyük eksikliklerden birinin annesizlik olduğunu belirten Kaya, herkesin annelerine daha fazla zaman ayırması gerektiğine dikkat çekti.
Şehit ve gazi annelerine özel vurgu
Başkan Kaya mesajında, başta şehit anneleri ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.
Hayatını kaybeden anneleri de rahmetle anan Kaya, bütün annelere sağlık, huzur ve mutluluk dileklerini iletti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.