Başkan Ahmet Metin Genç, 23 Nisan mesajında çocukların geleceğin teminatı olduğunu vurguladı

Trabzon 22.04.2026 - 14:32, Güncelleme: 22.04.2026 - 14:32 292 kez okundu.
 

Başkan Ahmet Metin Genç, 23 Nisan mesajında çocukların geleceğin teminatı olduğunu vurguladı

Trabzon Haber Merkezi | Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda çocukların önemine dikkat çekti.
Trabzon haberleri | Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Genç, mesajında milli egemenliğin simgesi olan bu özel günün, yalnızca Türkiye için değil, dünya çocukları için de büyük anlam taşıdığını ifade etti. “Çocuklar Geleceğimizin En Değerli Varlıklarıdır” Başkan Genç, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’ın evrensel bir bayram olma özelliğine dikkat çekerek, çocukların ülkenin yarınlarını şekillendirecek en önemli değerler olduğunu belirtti. Çocukların sevgi, bilgi ve milli değerlerle yetişmesinin güçlü ve bağımsız bir Türkiye’nin temeli olduğunu vurguladı. Belediyeden Çocuklara Destek Mesajı Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak çocukların gelişimine büyük önem verdiklerini ifade eden Genç, onların en iyi şartlarda yetişmesi için tüm imkanların seferber edilmeye devam edileceğini söyledi. Çocukların mutlu, sağlıklı ve donanımlı bireyler olarak yetişmesinin öncelikleri arasında yer aldığını belirtti. Mazlum Coğrafyalardaki Çocuklara Vurgu Mesajında dünya genelindeki çocukların yaşadığı zorluklara da değinen Başkan Genç, özellikle Filistin başta olmak üzere zulüm altındaki coğrafyalarda yaşayan çocukların özgür ve huzurlu bir şekilde bayramlarını kutlayabilecekleri günlere kavuşması temennisinde bulundu. Şehit ve Gazilere Minnet Başkan Genç, mesajının sonunda Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ülkenin bağımsızlığı için mücadele eden tüm kahramanları, şehitleri ve gazileri rahmet, minnet ve şükranla andığını ifade ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Trabzon Haber Merkezi | Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda çocukların önemine dikkat çekti.

Trabzon haberleri | Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Genç, mesajında milli egemenliğin simgesi olan bu özel günün, yalnızca Türkiye için değil, dünya çocukları için de büyük anlam taşıdığını ifade etti.

“Çocuklar Geleceğimizin En Değerli Varlıklarıdır”

Başkan Genç, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’ın evrensel bir bayram olma özelliğine dikkat çekerek, çocukların ülkenin yarınlarını şekillendirecek en önemli değerler olduğunu belirtti. Çocukların sevgi, bilgi ve milli değerlerle yetişmesinin güçlü ve bağımsız bir Türkiye’nin temeli olduğunu vurguladı.

Belediyeden Çocuklara Destek Mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak çocukların gelişimine büyük önem verdiklerini ifade eden Genç, onların en iyi şartlarda yetişmesi için tüm imkanların seferber edilmeye devam edileceğini söyledi. Çocukların mutlu, sağlıklı ve donanımlı bireyler olarak yetişmesinin öncelikleri arasında yer aldığını belirtti.

Mazlum Coğrafyalardaki Çocuklara Vurgu

Mesajında dünya genelindeki çocukların yaşadığı zorluklara da değinen Başkan Genç, özellikle Filistin başta olmak üzere zulüm altındaki coğrafyalarda yaşayan çocukların özgür ve huzurlu bir şekilde bayramlarını kutlayabilecekleri günlere kavuşması temennisinde bulundu.

Şehit ve Gazilere Minnet

Başkan Genç, mesajının sonunda Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ülkenin bağımsızlığı için mücadele eden tüm kahramanları, şehitleri ve gazileri rahmet, minnet ve şükranla andığını ifade ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.