CHP: Hüküm, adalet diliyle yazılmadı; susmayacağız

Gündem 13.05.2022 - 11:20, Güncelleme: 13.05.2022 - 11:20 4894+ kez okundu.
 

CHP: Hüküm, adalet diliyle yazılmadı; susmayacağız

CHP Merkez Yürütme Kurulu, İstanbul İl Başkanlığı'nda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde olağanüstü gündemle toplandı. Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu hakkındaki kararın hukuk ve adalet diliyle yazılmadığını iddia etti.ANKARA (İGFA) - CHP MYK'nın İstanbul İl Başkanlığı'ndaki olağanüstü toplantısı sonrasında parti sözcüsü Faik Öztrak, açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak MYK gündemini kamuoyuyla paylaştı. Öztrak, Kaftancıoğlu hakkındaki hükümün sarayın arzusuna göre verildiğini iddia ederek, "İstanbul İl Başkanımız Kaftancıoğlu hakkındaki karar hukuk ve adalet diliyle yazılmamıştır. Vicdan sahibi kalplerde hükümsüzdür. Kaftancıoğlu hakkında adalet tesis edilinceye kadar susmayacağız" dedi. "Adaletin ayarlarıyla oynadığınız kantar gün gelir sizi de tartar" diyen Öztrak, "Bursa'da yapacağımız mitingi 21 Mayıs'ta İstanbul Maltepe'de yapacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar önümüzdeki seçimlerde Türkiye'yi almamızın önüne geçemeyecekler" diye konuştu. https://twitter.com/herkesicinCHP/status/1525022945319460865

CHP Merkez Yürütme Kurulu, İstanbul İl Başkanlığı'nda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde olağanüstü gündemle toplandı. Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu hakkındaki kararın hukuk ve adalet diliyle yazılmadığını iddia etti.

ANKARA (İGFA) - CHP MYK'nın İstanbul İl Başkanlığı'ndaki olağanüstü toplantısı sonrasında parti sözcüsü Faik Öztrak, açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak MYK gündemini kamuoyuyla paylaştı. Öztrak, Kaftancıoğlu hakkındaki hükümün sarayın arzusuna göre verildiğini iddia ederek, "İstanbul İl Başkanımız Kaftancıoğlu hakkındaki karar hukuk ve adalet diliyle yazılmamıştır. Vicdan sahibi kalplerde hükümsüzdür. Kaftancıoğlu hakkında adalet tesis edilinceye kadar susmayacağız" dedi.

"Adaletin ayarlarıyla oynadığınız kantar gün gelir sizi de tartar" diyen Öztrak, "Bursa'da yapacağımız mitingi 21 Mayıs'ta İstanbul Maltepe'de yapacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar önümüzdeki seçimlerde Türkiye'yi almamızın önüne geçemeyecekler" diye konuştu.

https://twitter.com/herkesicinCHP/status/1525022945319460865
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.