Hacıosmanoğlu’ndan Uğurcan Çakır için dikkat çeken Dünya Kupası sözleri

Spor 03.04.2026 - 23:18, Güncelleme: 03.04.2026 - 23:29 1629 kez okundu.
 

Hacıosmanoğlu’ndan Uğurcan Çakır için dikkat çeken Dünya Kupası sözleri

Trabzon Haber Merkezi | Volkswagen Arena’da düzenlenen törende TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Yılın Sporcusu ödülünü Victor Osimhen adına Uğurcan Çakır’a takdim etti.
Trabzon haberleri | Türkiye’nin en köklü spor organizasyonlarından biri olan Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni, bu yıl da geniş katılımla gerçekleştirildi. Volkswagen Arena’da düzenlenen gecede spor camiasının önde gelen isimleri bir araya geldi. Törene Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, eski TFF başkanları Yıldırım Demirören ve Nihat Özdemir, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ katıldı. Sporun farklı branşlarından çok sayıda davetli ve basın mensubu da gecede yer aldı. Yedi kategoride ödüller sahiplerini buldu Organizasyonda Yılın Sporcusu, Yılın Antrenörü, Yılın Kadın Sporcusu, Yılın Futbolcusu, Yılın Takımı, Yılın Çıkış Yapan Sporcusu ve Yılın Paralimpik/Engelli Sporcusu-Takımı olmak üzere toplam yedi kategoride ödüller dağıtıldı. Gecenin en dikkat çeken ödüllerinden biri olan Yılın Sporcusu ödülü Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Victor Osimhen’e verildi. Ödülü Uğurcan Çakır teslim aldı Victor Osimhen’in törene katılamaması nedeniyle ödül, Galatasaray ve A Millî Takım kalecisi Uğurcan Çakır’a takdim edildi. Ödülü, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu verdi. Hacıosmanoğlu’ndan Uğurcan Çakır’a dikkat çeken sözler TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, konuşmasında Uğurcan Çakır’ın fedakârlığına da vurgu yaptı. Özellikle Kosova maçı öncesinde yaşananları paylaşan Hacıosmanoğlu, milli kalecinin zor şartlara rağmen sahaya çıktığını ifade etti. Hacıosmanoğlu, “Kosova maçından önce Uğurcan’a 3 tane serum bağlandı maç saatine kadar. ‘Bugün kendini tut’ dedim. Sonrasında ne yaparsan yaparsın.” sözleriyle Uğurcan’ın mücadele azmini gözler önüne serdi. Necla Güngör Kıragası: Bu organizasyon çok kıymetli Törende jüri üyeleri arasında yer alan Kadın A Millî Takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası da organizasyonun önemine dikkat çekti. Kıragası, 72 yıldır spor dünyasını bir araya getiren bu tür organizasyonların büyük değer taşıdığını belirterek, sporcuların emeklerinin karşılığını görmesinin motivasyon açısından önemli olduğunu ifade etti. Kadın Millî Takımı’nı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini dile getiren Kıragası, erkek millî takımın Dünya Kupası hedefinin ardından aynı başarıyı kadın futbolunda da yakalamayı amaçladıklarını söyledi. Gecede özel ödüller de verildi Organizasyonda Uğurcan Çakır, Altınyıldız Classics Özel Ödülü’nün de sahibi oldu. Bu ödül, başarılı kalecinin son dönemdeki performansının bir göstergesi olarak değerlendirildi.
Trabzon Haber Merkezi | Volkswagen Arena’da düzenlenen törende TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Yılın Sporcusu ödülünü Victor Osimhen adına Uğurcan Çakır’a takdim etti.

Trabzon haberleri | Türkiye’nin en köklü spor organizasyonlarından biri olan Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni, bu yıl da geniş katılımla gerçekleştirildi. Volkswagen Arena’da düzenlenen gecede spor camiasının önde gelen isimleri bir araya geldi.

Törene Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, eski TFF başkanları Yıldırım Demirören ve Nihat Özdemir, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ katıldı. Sporun farklı branşlarından çok sayıda davetli ve basın mensubu da gecede yer aldı.

Yedi kategoride ödüller sahiplerini buldu

Organizasyonda Yılın Sporcusu, Yılın Antrenörü, Yılın Kadın Sporcusu, Yılın Futbolcusu, Yılın Takımı, Yılın Çıkış Yapan Sporcusu ve Yılın Paralimpik/Engelli Sporcusu-Takımı olmak üzere toplam yedi kategoride ödüller dağıtıldı.

Gecenin en dikkat çeken ödüllerinden biri olan Yılın Sporcusu ödülü Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Victor Osimhen’e verildi.

Ödülü Uğurcan Çakır teslim aldı

Victor Osimhen’in törene katılamaması nedeniyle ödül, Galatasaray ve A Millî Takım kalecisi Uğurcan Çakır’a takdim edildi. Ödülü, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu verdi.

Hacıosmanoğlu’ndan Uğurcan Çakır’a dikkat çeken sözler

TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, konuşmasında Uğurcan Çakır’ın fedakârlığına da vurgu yaptı. Özellikle Kosova maçı öncesinde yaşananları paylaşan Hacıosmanoğlu, milli kalecinin zor şartlara rağmen sahaya çıktığını ifade etti.

Hacıosmanoğlu, “Kosova maçından önce Uğurcan’a 3 tane serum bağlandı maç saatine kadar. ‘Bugün kendini tut’ dedim. Sonrasında ne yaparsan yaparsın.” sözleriyle Uğurcan’ın mücadele azmini gözler önüne serdi.

Necla Güngör Kıragası: Bu organizasyon çok kıymetli

Törende jüri üyeleri arasında yer alan Kadın A Millî Takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası da organizasyonun önemine dikkat çekti.

Kıragası, 72 yıldır spor dünyasını bir araya getiren bu tür organizasyonların büyük değer taşıdığını belirterek, sporcuların emeklerinin karşılığını görmesinin motivasyon açısından önemli olduğunu ifade etti.

Kadın Millî Takımı’nı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini dile getiren Kıragası, erkek millî takımın Dünya Kupası hedefinin ardından aynı başarıyı kadın futbolunda da yakalamayı amaçladıklarını söyledi.

Gecede özel ödüller de verildi

Organizasyonda Uğurcan Çakır, Altınyıldız Classics Özel Ödülü’nün de sahibi oldu. Bu ödül, başarılı kalecinin son dönemdeki performansının bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.