Novartis Grup Türkiye İnsan ve Organizasyon Direktörü Dr. Senay Kızılkaya, “En Yenilikçi 50 İK Lideri” listesinde

Ekonomi 19.05.2022 - 10:28, Güncelleme: 19.05.2022 - 10:28
 

Novartis Grup Türkiye İnsan ve Organizasyon Direktörü Dr. Senay Kızılkaya, “En Yenilikçi 50 İK Lideri” listesinde

Türkiye’de ve dünyada sağlık sektörünün önde gelen şirketlerinden Novartis Grup Türkiye’nin İnsan ve Organizasyon Direktörü Dr. Senay Kızılkaya, iş ve ekonomi dünyasının önemli yayınlarından Fast Company Türkiye tarafından ikinci kez düzenlenen “En Yenilikçi 50 İK Li
Türkiye’de ve dünyada sağlık sektörünün önde gelen şirketlerinden Novartis Grup Türkiye’nin İnsan ve Organizasyon Direktörü Dr. Senay Kızılkaya, iş ve ekonomi dünyasının önemli yayınlarından Fast Company Türkiye tarafından ikinci kez düzenlenen “En Yenilikçi 50 İK Lideri” listesinde yer aldı.   Türkiye’de ve dünyada sağlık sektörünün önde gelen şirketlerinden Novartis Grup Türkiye’nin İnsan ve Organizasyon Direktörü Dr. Senay Kızılkaya, iş ve ekonomi dünyasının önemli yayınlarından Fast Company Türkiye tarafından ikinci kez düzenlenen “En Yenilikçi 50 İK Lideri” listesinde yer aldı. Dünyaca tanınan profesyonellerden oluşan jüri tarafından belirlenen listeye giren Kızılkaya, Novartis Türkiye’de güçlü bir şirket kültürü yaratmak adına yenilikçi ve ilham veren İK uygulamalarının hayata geçirilmesine liderlik ediyor.    En Yenilikçi 50 İK Lideri listesinde yer almaktan mutluluk duyduğunu belirten Novartis Grup Türkiye İnsan ve Organizasyon Direktörü Dr. Senay Kızılkaya, “Çalışanlarımız her zaman bizim en büyük değerimiz ve önceliğimiz. Sürdürülebilir başarının temelinde mutlu çalışanların olduğunu biliyoruz. Yıllardır sürdürdüğümüz yenilikçi insan kaynakları uygulamalarımızla güçlü bir Novartis kültürü yarattık. Kariyer yolculuklarında yapılandırılmış programlarla çalışanlarımızı destekliyor; esnek çalışma modelleriyle iş ve özel yaşam dengesini oluşturmaya özen gösteriyor; şeffaf iletişim ve takdir kültürü gibi alanlarda çeşitli uygulamalarla bağlılığı artırmayı hedefliyoruz. Şirket olarak başarımızı çalışanlarımızın bu bağlılığına ve Novartis kültürünü sahiplenmelerine borçluyuz. İK uygulamalarımızı değerlendiren ve bu gururu tüm çalışanlarımızla birlikte yaşamamızı sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.
Türkiye’de ve dünyada sağlık sektörünün önde gelen şirketlerinden Novartis Grup Türkiye’nin İnsan ve Organizasyon Direktörü Dr. Senay Kızılkaya, iş ve ekonomi dünyasının önemli yayınlarından Fast Company Türkiye tarafından ikinci kez düzenlenen “En Yenilikçi 50 İK Li

Türkiye’de ve dünyada sağlık sektörünün önde gelen şirketlerinden Novartis Grup Türkiye’nin İnsan ve Organizasyon Direktörü Dr. Senay Kızılkaya, iş ve ekonomi dünyasının önemli yayınlarından Fast Company Türkiye tarafından ikinci kez düzenlenen “En Yenilikçi 50 İK Lideri” listesinde yer aldı.
 

Türkiye’de ve dünyada sağlık sektörünün önde gelen şirketlerinden Novartis Grup Türkiye’nin İnsan ve Organizasyon Direktörü Dr. Senay Kızılkaya, iş ve ekonomi dünyasının önemli yayınlarından Fast Company Türkiye tarafından ikinci kez düzenlenen “En Yenilikçi 50 İK Lideri” listesinde yer aldı. Dünyaca tanınan profesyonellerden oluşan jüri tarafından belirlenen listeye giren Kızılkaya, Novartis Türkiye’de güçlü bir şirket kültürü yaratmak adına yenilikçi ve ilham veren İK uygulamalarının hayata geçirilmesine liderlik ediyor. 

 

En Yenilikçi 50 İK Lideri listesinde yer almaktan mutluluk duyduğunu belirten Novartis Grup Türkiye İnsan ve Organizasyon Direktörü Dr. Senay Kızılkaya, “Çalışanlarımız her zaman bizim en büyük değerimiz ve önceliğimiz. Sürdürülebilir başarının temelinde mutlu çalışanların olduğunu biliyoruz. Yıllardır sürdürdüğümüz yenilikçi insan kaynakları uygulamalarımızla güçlü bir Novartis kültürü yarattık. Kariyer yolculuklarında yapılandırılmış programlarla çalışanlarımızı destekliyor; esnek çalışma modelleriyle iş ve özel yaşam dengesini oluşturmaya özen gösteriyor; şeffaf iletişim ve takdir kültürü gibi alanlarda çeşitli uygulamalarla bağlılığı artırmayı hedefliyoruz. Şirket olarak başarımızı çalışanlarımızın bu bağlılığına ve Novartis kültürünü sahiplenmelerine borçluyuz. İK uygulamalarımızı değerlendiren ve bu gururu tüm çalışanlarımızla birlikte yaşamamızı sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.