Podcast atölyesi ilk mezunlarını verdi

Bilim-Teknoloji 10.07.2023 - 12:08, Güncelleme: 10.07.2023 - 12:08 6286+ kez okundu.
 

Podcast atölyesi ilk mezunlarını verdi

Nilüfer Belediyesi Dijital İçerik Stüdyosu’nda düzenlenen ilk Podcast Atölyesi, sona erdi. Programa katılan 20 kursiyer, sertifikalarını Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in elinden aldı. ‘Yeni nesil Nilüfer’ anlayışıyla kurulan Nilüfer Belediyesi Dijital İçerik Stüdyosu’nda kendisini geliştirmek isteyenlere yönelik podcast atölye çalışmaları başladı. Ücretsiz düzenlenen Nilüfer Belediyesi Podcast Atölyesi’ne 150 kişi başvurdu. Yaşları 15 ile 58 arasında değişen 20 katılımcı, eğitimden faydalanmaya hak kazandı.   Podcast Atölyesi Koordinatörü ve Eğitmeni Özcan Yazıcı’nın yaptığı atölye çalışmasında podcastin yapımından, gelir elde edilmesine kadar geçen süreçlerle ilgili bilgi verildi. Teorik ve uygulamalı eğitim sürecinin ardından kursiyerlere sertifika verildi.   Sertifika töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer Belediyesi Dijital İçerik Stüdyosu ile gençlere ve bu alanda çalışmak isteyenlere çok değerli bir olanak sağladıklarını söyledi. Atölye çalışmasına katılanları kutlayan Başkan Erdem, yayın hayatlarında başarılar diledi.   Sertifika töreniyle ilk atölye çalışması sona ererken, Nilüfer Belediyesi Dijital İçerik Stüdyosu’ndaki eğitimlerin ayda bir olmak üzere devam edeceği belirtildi.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Nilüfer Belediyesi Dijital İçerik Stüdyosu’nda düzenlenen ilk Podcast Atölyesi, sona erdi. Programa katılan 20 kursiyer, sertifikalarını Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in elinden aldı.


‘Yeni nesil Nilüfer’ anlayışıyla kurulan Nilüfer Belediyesi Dijital İçerik Stüdyosu’nda kendisini geliştirmek isteyenlere yönelik podcast atölye çalışmaları başladı. Ücretsiz düzenlenen Nilüfer Belediyesi Podcast Atölyesi’ne 150 kişi başvurdu. Yaşları 15 ile 58 arasında değişen 20 katılımcı, eğitimden faydalanmaya hak kazandı.
 

Podcast Atölyesi Koordinatörü ve Eğitmeni Özcan Yazıcı’nın yaptığı atölye çalışmasında podcastin yapımından, gelir elde edilmesine kadar geçen süreçlerle ilgili bilgi verildi. Teorik ve uygulamalı eğitim sürecinin ardından kursiyerlere sertifika verildi.
 

Sertifika töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer Belediyesi Dijital İçerik Stüdyosu ile gençlere ve bu alanda çalışmak isteyenlere çok değerli bir olanak sağladıklarını söyledi. Atölye çalışmasına katılanları kutlayan Başkan Erdem, yayın hayatlarında başarılar diledi.
 

Sertifika töreniyle ilk atölye çalışması sona ererken, Nilüfer Belediyesi Dijital İçerik Stüdyosu’ndaki eğitimlerin ayda bir olmak üzere devam edeceği belirtildi.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.