Trabzon’un sevilen ismi Paşa, Başkan Kaya’nın ekibine katıldı
Trabzon’un sevilen ismi Paşa, Başkan Kaya’nın ekibine katıldı
Trabzon Haber Merkezi | Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon’un "Paşa" lakabıyla tanınan sevilen ismi Enver Öztürk’ü Özel Kalem Müdürlüğü kadrosunda görevlendirdi.
Trabzon haberleri | Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon’da güler yüzü ve samimi kişiliğiyle herkesin sevgisini kazanan, "Paşa" lakabıyla tanınan Williams sendromlu Enver Öztürk’ü belediye bünyesinde görevlendirdi. Özel Kalem Müdürlüğü kadrosuna dahil edilen Öztürk, Başkan Kaya’nın en yakın çalışma ekibinde görev yapmaya başladı.
Erdoğdu Mahallesi’nde yaşayan Enver Öztürk, Özel Kalem Müdürü Temel Eyüboğlu’nun yardımcısı olarak mesaisine büyük bir heyecanla başladı. İlk iş gününden itibaren verilen sorumlulukları titizlikle yerine getiren Paşa, sabah saatlerinde belediye binasının girişinde Başkan Ahmet Kaya’yı karşılayarak günlük program hakkında bilgi paylaşımında bulunuyor.
Çalışma arkadaşlarının sevgisini kısa sürede kazandı
Her sabah erkenden hazırlıklarını tamamlayıp büyük bir istekle işine gelen Paşa, kısa sürede belediye personeliyle güçlü bir bağ kurdu. Güler yüzü, disiplini ve çalışkanlığıyla çalışma arkadaşlarının takdirini kazanan Öztürk, belediye hizmetlerinin bir parçası olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
İşe başlamasının hem kendisi hem de ailesi için büyük bir anlam taşıdığını belirten Enver Öztürk, görevinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek Başkan Ahmet Kaya’ya teşekkür etti. Ailesinin de bu gelişmeden büyük mutluluk yaşadığını söyleyen Öztürk, kendisine duyulan güvenin karşılığını en iyi şekilde vermek için çalışacağını vurguladı.
Başkan Kaya: " Paşa artık Trabzon’a bizimle birlikte hizmet edecek"
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ise Paşa’nın temiz kalbi, güler yüzü ve pozitif enerjisiyle çevresine mutluluk veren özel bir insan olduğunu belirtti. Belediye kadrosuna katılmasının hem kurum hem de Trabzon adına anlamlı bir adım olduğunu ifade eden Kaya, Paşa’nın kısa sürede çalışma disiplini, nezaketi ve samimiyetiyle fark oluşturduğunu söyledi.
Başkan Kaya, her sabah Paşa’nın sıcak karşılamasının kendisine ayrı bir moral verdiğini belirterek, Trabzon’un sevilen isminin bundan sonra Ortahisar Belediyesi çatısı altında kente hizmet edeceğini ifade etti. Yeni görevinde başarılar dileyen Kaya, Paşa’nın belediye ailesine önemli bir değer kattığını sözlerine ekledi.
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.