Vodafone'den içerik üreticilere yeni hizmet

Bilim-Teknoloji 04.05.2022 - 09:57, Güncelleme: 04.05.2022 - 09:57 4617+ kez okundu.
 

Vodafone'den içerik üreticilere yeni hizmet

Vodafone Türkiye, içerik üreten kurumlar için yepyeni bir hizmeti pazara sundu. İSTANBUL (İGFA) - Vodafone Türkiye, yeni Bulut Tabanlı İçerik Dağıtım Ağı (CDN) hizmetini Medya ve Video İçerik Sağlayıcıları, Bankacılık ve Finans, Online Eğitim, E-Ticaret, Online Oyun gibi farklı sektörlerdeki içerik üreticilerinin kullanımına sundu. Yüksek performansa sahip Bulut Tabanlı İçerik Dağıtım Ağı teknolojisiyle, Türkiye’deki içerik üreticilerinin servis kalitesini artırmasına büyük katkı sağlayacak Vodafone, böylelikle hızlı içerik indirme ve video hızlandırma gibi yetkinliklerle tüm internet kullanıcılarının deneyimini de iyileştirecek. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Gemici, hızla artan dijitalleşme ve gelişen internet servisleri, Bulut Tabanlı İçerik Dağıtım Ağı hizmetinin önemini daha da arttırdığını kaydetti. Çok farklı sektörlerde içerik üreten müşteriler için Bulut Tabanlı İçerik Dağıtım Ağı hizmetini başlattıklarını belirten Gemici, "Bu hizmetin dijital Türkiye hedefimiz doğrultusunda atılmış önemli bir adım olduğuna inanıyoruz. Aynı zamanda bu hizmetle bireysel müşterilerimizin içerik sağlayıcılardan aldıkları hizmet kalitesini de önemli oranda artırmayı hedefliyoruz. Vodafone olarak, deneyimli teknoloji ekibimiz ve güçlü altyapımız ile müşteri ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Vodafone Türkiye, içerik üreten kurumlar için yepyeni bir hizmeti pazara sundu.

İSTANBUL (İGFA) - Vodafone Türkiye, yeni Bulut Tabanlı İçerik Dağıtım Ağı (CDN) hizmetini Medya ve Video İçerik Sağlayıcıları, Bankacılık ve Finans, Online Eğitim, E-Ticaret, Online Oyun gibi farklı sektörlerdeki içerik üreticilerinin kullanımına sundu.

Yüksek performansa sahip Bulut Tabanlı İçerik Dağıtım Ağı teknolojisiyle, Türkiye’deki içerik üreticilerinin servis kalitesini artırmasına büyük katkı sağlayacak Vodafone, böylelikle hızlı içerik indirme ve video hızlandırma gibi yetkinliklerle tüm internet kullanıcılarının deneyimini de iyileştirecek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Gemici, hızla artan dijitalleşme ve gelişen internet servisleri, Bulut Tabanlı İçerik Dağıtım Ağı hizmetinin önemini daha da arttırdığını kaydetti. Çok farklı sektörlerde içerik üreten müşteriler için Bulut Tabanlı İçerik Dağıtım Ağı hizmetini başlattıklarını belirten Gemici, "Bu hizmetin dijital Türkiye hedefimiz doğrultusunda atılmış önemli bir adım olduğuna inanıyoruz. Aynı zamanda bu hizmetle bireysel müşterilerimizin içerik sağlayıcılardan aldıkları hizmet kalitesini de önemli oranda artırmayı hedefliyoruz. Vodafone olarak, deneyimli teknoloji ekibimiz ve güçlü altyapımız ile müşteri ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.