İbrahim Tamer
Köşe Yazarı
İbrahim Tamer
 

Cevizoğlu’nun Tadı Bir Başka

Eskiden beri programlarını takip ettiğim, yeri geldiğinde alaycı, lakin sunduğu programlarında konuya vakıf, akıcı uslübu olan muhalif cephenin kültürlü, nazik, nadir sözcülerinden biriydi Hulki Cevizoğlu. chp’nin Atatürkçü çizgiyi terk edip marjinal solun militarist söylemlerine bürünmesi hatta, pkk’nın siyasi temsilcisiyle gizli-açık ittifaklar kurması ile Hulki beyde de değişimler başladı. Ondaki farklılaşmayı adım adım izlemek bana büyük keyif verdi. Katıldığı programları adeta hiç kaçırmadan seyreder olduğum Hulki Cevizoğlu gerçek bir Atatürkçü. Atatürkçülük kisvesine bürünüp İslam’a ve dindar Müslümanlara saldıranlar yüzünden toplumda ciddi manada gerilme söz konusu olmuştu. Benim de defaatlerle yazılarımda belirttiğim bu hususu komik ama kılıçdaroğlu’nun chp’si çözme başarısı gösteriyor. Hulki Cevizoğlu gibi gerçek Atatürkçüler chp’yi terk ettiler, kalanlar da chp’den ayrılmaya devam ediyorlar. Benim şahsen beklentim chp’li Atatürkçülerin MHP’ye gelmesi noktasındaydı. Lakin, Hulki bey AK Parti’yi tercih etti ve milletvekili de oldu. Son vakitlerde chp’yi yerden yere vuran Cevizoğlu’nun milletvekilliği ile birlikte söylemlerine etkinlik kazandırması, chp’nin ve chp içindeki bazı şahısların yargılanması gerektiğini söylemesi, savcılara suç duyurularında bulunması… chp’yi çok iyi tanıyan eski bir chp’li olması nedeniyle chp’ye karşı hukuki izlenecek yolda da AK Parti’nin ve vatanseverlerin etkili bir silahı olacağı izlenimini verdi bana. Ülkücü bir aydın olarak Hulki Cevizoğlu kardeşime yeni dönemde başarılar temenni ediyor, kendisini AK Parti saflarını seçmesinden ötürü tebrik ediyorum. İbrahim Tamer camlicavadisi.com.tr
Ekleme Tarihi: 21 Haziran 2023 - Çarşamba

Cevizoğlu’nun Tadı Bir Başka

İbrahim Tamer Cevizoğlu’nun Tadı Bir Başka

Eskiden beri programlarını takip ettiğim, yeri geldiğinde alaycı, lakin sunduğu programlarında konuya vakıf, akıcı uslübu olan muhalif cephenin kültürlü, nazik, nadir sözcülerinden biriydi Hulki Cevizoğlu.

chp’nin Atatürkçü çizgiyi terk edip marjinal solun militarist söylemlerine bürünmesi hatta, pkk’nın siyasi temsilcisiyle gizli-açık ittifaklar kurması ile Hulki beyde de değişimler başladı. Ondaki farklılaşmayı adım adım izlemek bana büyük keyif verdi.

Katıldığı programları adeta hiç kaçırmadan seyreder olduğum Hulki Cevizoğlu gerçek bir Atatürkçü. Atatürkçülük kisvesine bürünüp İslam’a ve dindar Müslümanlara saldıranlar yüzünden toplumda ciddi manada gerilme söz konusu olmuştu.

Benim de defaatlerle yazılarımda belirttiğim bu hususu komik ama kılıçdaroğlu’nun chp’si çözme başarısı gösteriyor.

Hulki Cevizoğlu gibi gerçek Atatürkçüler chp’yi terk ettiler, kalanlar da chp’den ayrılmaya devam ediyorlar. Benim şahsen beklentim chp’li Atatürkçülerin MHP’ye gelmesi noktasındaydı. Lakin, Hulki bey AK Parti’yi tercih etti ve milletvekili de oldu.

Son vakitlerde chp’yi yerden yere vuran Cevizoğlu’nun milletvekilliği ile birlikte söylemlerine etkinlik kazandırması, chp’nin ve chp içindeki bazı şahısların yargılanması gerektiğini söylemesi, savcılara suç duyurularında bulunması… chp’yi çok iyi tanıyan eski bir chp’li olması nedeniyle chp’ye karşı hukuki izlenecek yolda da AK Parti’nin ve vatanseverlerin etkili bir silahı olacağı izlenimini verdi bana.

Ülkücü bir aydın olarak Hulki Cevizoğlu kardeşime yeni dönemde başarılar temenni ediyor, kendisini AK Parti saflarını seçmesinden ötürü tebrik ediyorum.

İbrahim Tamer camlicavadisi.com.tr

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.