İbrahim Tamer
Köşe Yazarı
İbrahim Tamer
 

GENÇ YETENEKLER BU OKULDA YETİŞİYOR: Yetenek Sınavıyla Öğrenci Alınacak

Ataşehir Kız İmam Hatip’e Yetenek Sınavıyla Öğrenci Alınacak Ataşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar Proje Sınıfına yetenek sınavı ile öğrenci alacaktır. Edinilen bilgiye göre İmam Hatip Meslek Dersleri yanında kültür derslerinin de verildiği yetenek sınıfında öğrenciler kara kalem, yağlı boya resim, desen, hat, tezhip, ebru, grafik, Çini gibi derslerin de eğitimini alacaklar.   Bunların yanında dyk ve akademik destek, sosyal kulüp faaliyetleri ve gezilerin yapıldığı,okul takımlarının ve müzik atölyesinin bulunduğu bu bölümde ayrıca yetenekli öğrencilere Müsdav Bursu ve Itri Projesi kapsamında yurt dışı sergi imkanı da sağlanmaktadır. Kontenjanın 30 kişi ile sınırlı olduğu yetenek sınıfına 8. Sınıfı bitirmiş resim ve çizim yeteneği olan kız öğrenciler sınavla alınacaktır. Desen ve İmgesel bölümden oluşan iki aşamalı sınavı kazanan öğrenciler okula kayıt hakkı kazanacaktır. 11 Temmuz 2023 Salı günü saat 10:00’da yapılacak olan sınava başvuruların 27 Haziran-06 Temmuz 2023 tarihleri arasında mutlaka e-okul’dan yapılması ayrıca okul sitesinden de başvuru formun doldurulması gerekmektedir.   Başarılı öğrenciler yetiştiren okulda ayrıca fen ve sosyal bilimler proje Bölümü de bulunmakta olup yerel yerleştirme ile de öğrenci alacaktır. Okulumuz müdürü Yeşim Atalay hanıma ve eğitim kadrosuna başarılarının devamını ALLAH’tan dileriz. çamlıca vadisi haber
Ekleme Tarihi: 01 Temmuz 2023 - Cumartesi

GENÇ YETENEKLER BU OKULDA YETİŞİYOR: Yetenek Sınavıyla Öğrenci Alınacak

Ataşehir Kız İmam Hatip’e Yetenek Sınavıyla Öğrenci Alınacak

Ataşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar Proje Sınıfına yetenek sınavı ile öğrenci alacaktır.

Edinilen bilgiye göre İmam Hatip Meslek Dersleri yanında kültür derslerinin de verildiği yetenek sınıfında öğrenciler kara kalem, yağlı boya resim, desen, hat, tezhip, ebru, grafik, Çini gibi derslerin de eğitimini alacaklar.

 

Bunların yanında dyk ve akademik destek, sosyal kulüp faaliyetleri ve gezilerin yapıldığı,okul takımlarının ve müzik atölyesinin bulunduğu bu bölümde ayrıca yetenekli öğrencilere Müsdav Bursu ve Itri Projesi kapsamında yurt dışı sergi imkanı da sağlanmaktadır.

Kontenjanın 30 kişi ile sınırlı olduğu yetenek sınıfına 8. Sınıfı bitirmiş resim ve çizim yeteneği olan kız öğrenciler sınavla alınacaktır.

Desen ve İmgesel bölümden oluşan iki aşamalı sınavı kazanan öğrenciler okula kayıt hakkı kazanacaktır.
11 Temmuz 2023 Salı günü saat 10:00’da yapılacak olan sınava başvuruların 27 Haziran-06 Temmuz 2023 tarihleri arasında mutlaka e-okul’dan yapılması ayrıca okul sitesinden de başvuru formun doldurulması gerekmektedir.

 

Başarılı öğrenciler yetiştiren okulda ayrıca fen ve sosyal bilimler proje Bölümü de bulunmakta olup yerel yerleştirme ile de öğrenci alacaktır.

Okulumuz müdürü Yeşim Atalay hanıma ve eğitim kadrosuna başarılarının devamını ALLAH’tan dileriz.

çamlıca vadisi haber

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.