İbrahim Tamer
Köşe Yazarı
İbrahim Tamer
 

isveç nato’ya girer

Sosyal demokratlarca on yıllar boyu övülen “özgürlüklerin ülkesi” denen isveç, her namussuzluğa müsamaha eden fitne üretim merkezi, teröristlerin üssü, provokatörlerin istediğini serbestçe yaptığı bir devlettir. pkk’lılara, fetöcülere, dhkp-c, tikko’culara hizmette sınır tanımaz isveç. Türkiye’nin uyarılarını ve iade isteklerini hep geri çevirir isveç.   Son vakitlerde de Kutsal Kitabımız Kur’an’ı yakma, yırtma eylemlerine öncülük ediyor isveç. Veeee, nato’ya girmek için Türkiye’nin onayını bekliyor, dileniyor. isveç’e anlayacakları dilden cevap veriyoruz ve haber resmimize, aşina oldukları parmak resmini koyuyoruz.     IRAK: İADE EDİN! İsveç’in başkenti Stockholm’de geçtiğimiz perşembe günü bir caminin önünde Kur’an-ı Kerim yakan Irak uyruklu sığınmacı Salvan Momika’nın gerçekleştirdiği eylem sonrasında Irak hükümeti, Salvan Momika’nın yargılanmak üzere Irak’a iade edilmesini talep etti. Sahhaf, Irak hükümetinin daha önce İsveç makamlarından Kur’an’ı Kerim’e yapılan hakaretlere son verilmesi için talepte bulunduklarını da hatırlattı. Irak Dışişleri Bakanlığı ise, Kur’an-ı Kerim’e yönelik eylemden dolayı İsveç’in Bağdat Büyükelçisi Jessica Svardström’ü bakanlığa çağırarak protesto notası vermişti. Türk ve İslam düşmanı kimliklerinden ve rusya ile sağlıklı ilişkilerimizden dolayı kesinlikle isveç’in nato’ya alınmasını istemiyoruz! Türkiye’nin isveç’i süresiz VETO etmesini istiyoruz! Çamlıca Vadisi
Ekleme Tarihi: 01 Temmuz 2023 - Cumartesi

isveç nato’ya girer

Sosyal demokratlarca on yıllar boyu övülen “özgürlüklerin ülkesi” denen isveç, her namussuzluğa müsamaha eden fitne üretim merkezi, teröristlerin üssü, provokatörlerin istediğini serbestçe yaptığı bir devlettir.

pkk’lılara, fetöcülere, dhkp-c, tikko’culara hizmette sınır tanımaz isveç.

Türkiye’nin uyarılarını ve iade isteklerini hep geri çevirir isveç.

 

Son vakitlerde de Kutsal Kitabımız Kur’an’ı yakma, yırtma eylemlerine öncülük ediyor isveç.

Veeee, nato’ya girmek için Türkiye’nin onayını bekliyor, dileniyor.

isveç’e anlayacakları dilden cevap veriyoruz ve haber resmimize, aşina oldukları parmak resmini koyuyoruz.

 

 

IRAK: İADE EDİN!

İsveç’in başkenti Stockholm’de geçtiğimiz perşembe günü bir caminin önünde Kur’an-ı Kerim yakan Irak uyruklu sığınmacı Salvan Momika’nın gerçekleştirdiği eylem sonrasında Irak hükümeti, Salvan Momika’nın yargılanmak üzere Irak’a iade edilmesini talep etti.

Sahhaf, Irak hükümetinin daha önce İsveç makamlarından Kur’an’ı Kerim’e yapılan hakaretlere son verilmesi için talepte bulunduklarını da hatırlattı.

Irak Dışişleri Bakanlığı ise, Kur’an-ı Kerim’e yönelik eylemden dolayı İsveç’in Bağdat Büyükelçisi Jessica Svardström’ü bakanlığa çağırarak protesto notası vermişti.

Türk ve İslam düşmanı kimliklerinden ve rusya ile sağlıklı ilişkilerimizden dolayı kesinlikle isveç’in nato’ya alınmasını istemiyoruz!

Türkiye’nin isveç’i süresiz VETO etmesini istiyoruz!

Çamlıca Vadisi

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.