İbrahim Tamer
Köşe Yazarı
İbrahim Tamer
 

Putin’in de, Rusya’nın da Karizması Çizildi: Akıllanmayacak mısın Putin?

Wagner isyanı sonrası tükürdüklerini afiyetle yalayan Putin, “Önceliğimiz Ukrayna’daki harekât, Ukrayna’daki tüm planlarımızı gerçekleştireceğiz. “ dedi. Koskoca Rusya ve onun güçlü imaj çizen devlet başkanı Putin, kendi doğurduğu minnacık bir terör örgütüne boyun eğdi. “Asacağız, hesap soracağız bu hainlerden” derken 24 saat sonra “asilerin ve liderlerinin bu kalkışması yok sayılacak, kendileri hakkında bir işlem yapılmayacak” dedi. Masum, mazlum Ukraynalıları hedef gözetmeksizin katleden rus ordusu için anlaşılan tek dert kadın çocuk katledip, başka bir devletin topraklarını işgal etmekmiş. Dün “Putin Yanındayız” demiştik, bu gelişme karşısında bugün “Akıllanmayacak mısın Putin” diyoruz. wagner terör örgütünü bir anda yok etmenin, Dünya’da ve özellikle Afrika’nın bazı ülkelerindeki wagner’in faaliyetlerinin darbe yiyeceği, rus askeri varlığını ve menfaatlerini yok edeceğini gören putin rusya’sı 25 bin serseri katili olan küçük bir örgüte teslim olmayı seçti. Mutlaka ki wagner liderine bu yaptığının hesabını ödetmeye çalışırlar; lakin, önemli olan bir süper gücün liderinin 1 gün sonra sözlerinden geri adım atmasıdır. 15 Temmuz 2016 amerika güdümlü fetö’ye karşı sokaklara çıkan milyonlar yoktu rus şehirlerinde. Halkı bu örgüte karşı direnişe çağıran Tayyip Erdoğan gibi bir başkan da değilmiş rus devlet başkanı. Bunu gördük, anladık 24 saat içinde. Yazık. Çok yazık. İbrahim Tamer Kaynak: camlicavadisi.com.tr
Ekleme Tarihi: 25 Haziran 2023 - Pazar

Putin’in de, Rusya’nın da Karizması Çizildi: Akıllanmayacak mısın Putin?

Wagner isyanı sonrası tükürdüklerini afiyetle yalayan Putin, “Önceliğimiz Ukrayna’daki harekât, Ukrayna’daki tüm planlarımızı gerçekleştireceğiz. “ dedi.

Koskoca Rusya ve onun güçlü imaj çizen devlet başkanı Putin, kendi doğurduğu minnacık bir terör örgütüne boyun eğdi.

“Asacağız, hesap soracağız bu hainlerden” derken 24 saat sonra “asilerin ve liderlerinin bu kalkışması yok sayılacak, kendileri hakkında bir işlem yapılmayacak” dedi.

Masum, mazlum Ukraynalıları hedef gözetmeksizin katleden rus ordusu için anlaşılan tek dert kadın çocuk katledip, başka bir devletin topraklarını işgal etmekmiş.

Dün “Putin Yanındayız” demiştik, bu gelişme karşısında bugün “Akıllanmayacak mısın Putin” diyoruz.

wagner terör örgütünü bir anda yok etmenin, Dünya’da ve özellikle Afrika’nın bazı ülkelerindeki wagner’in faaliyetlerinin darbe yiyeceği, rus askeri varlığını ve menfaatlerini yok edeceğini gören putin rusya’sı 25 bin serseri katili olan küçük bir örgüte teslim olmayı seçti.

Mutlaka ki wagner liderine bu yaptığının hesabını ödetmeye çalışırlar; lakin, önemli olan bir süper gücün liderinin 1 gün sonra sözlerinden geri adım atmasıdır.

15 Temmuz 2016 amerika güdümlü fetö’ye karşı sokaklara çıkan milyonlar yoktu rus şehirlerinde. Halkı bu örgüte karşı direnişe çağıran Tayyip Erdoğan gibi bir başkan da değilmiş rus devlet başkanı. Bunu gördük, anladık 24 saat içinde. Yazık. Çok yazık.

İbrahim Tamer

Kaynak: camlicavadisi.com.tr

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.