İbrahim Tamer
Köşe Yazarı
İbrahim Tamer
 

Ülkücüler Tayyip Erdoğan’a Oy Verir!..

pkk’nın ve siyasi uzantısı hdp-yeşil sol’un desteklediği kılıçdaroğlu’nun hdp ile yaptığı görüşmeler, hdp’nin ne şartla destek verdiklerini açıklamaları; kılıçdaroğlu’nun hdp’nin dayattığı bazı maddeleri alenen seçim mitinglerinde “SÖZ” olarak vermesi, yapacakları arasında söylemesi… “sana söz” seçim sloganının acaba hdp-pkk için mi söylendiği intibaını oluşturuyor. Açık net bir gerçek var ki kılıçdaroğlu’nun sözlerinin bir çoğu fetöcülerin ve pkk’nın/hdp-yeşil sol p.’nin menfaatleri doğrultusunda. Hal böyle iken, sap ile saman berrakça ayrılmışken bir ülkücünün kılıçdaroğlu’na oy vermesi mümkün değildir. O halde Ülkücü hareketin siyasi alanda MHP ve BBP’nin temsil ettiği gerçeği ortaya çıkıyor. Buna kısmen de Sinan Oğan’ı ekleyebiliriz Biz ülkücüler adına konuştuklarını iddia eden ve kılıçdaroğlu’nu destekleyenlere tavsiyem, ülkücülüklerini sorgulasınlar! Farklı açıdan konuya yaklaşırsak, helenizm hayali ardından koşan yunanlılar da ülkücüdür; arz-ı mevud amacıyla Müslümanlara saldıran yahudiler de ülkücüdür. Yaniii bu dünyada hemen hemen herkesin bir ülküsü vardır. Ülkü lugatta karşılığı hedeflenen gaye, demektir. Lakin, Türkiye’de herkesçe anlaşıla geldiği karşılı Nizam-ı Alem İlayı Kelimetullah olan, Turancılık olan ülkücülük yukarıda izah etmeye çalıştığım pkk ve siyasi uzantılarıyla işbirliği yapanlara karşı mücadele etmeyi gerektirir. İbrahim Tamer (Ülkücü gazeteci, yazar)
Ekleme Tarihi: 24 Mayıs 2023 - Çarşamba

Ülkücüler Tayyip Erdoğan’a Oy Verir!..

pkk’nın ve siyasi uzantısı hdp-yeşil sol’un desteklediği kılıçdaroğlu’nun hdp ile yaptığı görüşmeler, hdp’nin ne şartla destek verdiklerini açıklamaları; kılıçdaroğlu’nun hdp’nin dayattığı bazı maddeleri alenen seçim mitinglerinde “SÖZ” olarak vermesi, yapacakları arasında söylemesi…

“sana söz” seçim sloganının acaba hdp-pkk için mi söylendiği intibaını oluşturuyor.

Açık net bir gerçek var ki kılıçdaroğlu’nun sözlerinin bir çoğu fetöcülerin ve pkk’nın/hdp-yeşil sol p.’nin menfaatleri doğrultusunda.

Hal böyle iken, sap ile saman berrakça ayrılmışken bir ülkücünün kılıçdaroğlu’na oy vermesi mümkün değildir.

O halde Ülkücü hareketin siyasi alanda MHP ve BBP’nin temsil ettiği gerçeği ortaya çıkıyor. Buna kısmen de Sinan Oğan’ı ekleyebiliriz

Biz ülkücüler adına konuştuklarını iddia eden ve kılıçdaroğlu’nu destekleyenlere tavsiyem, ülkücülüklerini sorgulasınlar!

Farklı açıdan konuya yaklaşırsak, helenizm hayali ardından koşan yunanlılar da ülkücüdür; arz-ı mevud amacıyla Müslümanlara saldıran yahudiler de ülkücüdür.

Yaniii bu dünyada hemen hemen herkesin bir ülküsü vardır. Ülkü lugatta karşılığı hedeflenen gaye, demektir.

Lakin, Türkiye’de herkesçe anlaşıla geldiği karşılı Nizam-ı Alem İlayı Kelimetullah olan, Turancılık olan ülkücülük yukarıda izah etmeye çalıştığım pkk ve siyasi uzantılarıyla işbirliği yapanlara karşı mücadele etmeyi gerektirir.

İbrahim Tamer (Ülkücü gazeteci, yazar)

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.